a pierdut Tom Venuto? Vorbește acum despre pierderi de grăsime „fără efort”? Tom Venuto nu este culturistul care a predicat ani de zile despre munca grea, persistența și autodisciplina în timp ce a vorbit împotriva trucurilor, fads și corecții „rapide și ușoare”? Ce se întâmplă? Venuto a trecut pe partea întunecată? Nu, nu vă faceți griji, nu am început să fac declarații că vă pot topi grăsimea fără niciun lucru. Cu toate acestea, am două sugestii total gratuite pentru tine astăzi și promit că este adevărat că va face ca pierderea ta de grăsime să pară mult mai fără efort. Poate fi simplu și ușor la nivel psihologic, dar hei, nu este asta întreaga idee? 1. Faceți antrenament distractiv

La vârsta de 42 de ani, prietenul meu John Bartlett s -a transformat din ceea ce el a descris ca „mizerie fizică de 240 de lire sterline” cu 41% grăsime corporală, într -un culturist de 175 de kilograme cu movile de mușchi și șase pachete ABS (Shreddedmuscle.com).

Multe părți neașteptate este că nu a făcut niciodată „cardio” într -o sală de gimnastică. Ioan locuiește în dealurile roșii, stâncoase din Arizona. În plus față de ridicarea greutății sale, John Mountain a bicicletat, în unele cazuri, pentru o oră sau două pe zi. Ardea o mulțime de calorii? Pariați. „Lucra din greu?” Mă aștept să depindă de definiția dvs. de „muncă”.

Uneori, divertismentul și „hobby -urile distractive” pot deveni cele mai semnificative arzătoare de calorii. Dacă credeți că pierderea de grăsime poate apărea doar făcând un anumit mod sau un tip de exercițiu, cum ar fi mașinile cardio într -o sală de sport (chiar dacă nu vă place), atunci nu ați înțeles încă semnificația ecuației echilibrului energetic și „Limitându -vă alegerile, ceea ce poate duce cu ușurință la plictiseală și abandon. Corpul tău nu -i pasă cum arzi caloriile, trebuie doar să le arzi.

Un program poate fi extrem de eficient și eficient, dar dacă nu se potrivește cu dispoziția dvs. sau dacă este prea extrem (sau plictisitor) pentru a adopta ca parte a stilului dvs. de viață, atunci vă va eșua până la urmă. Munca grea este întotdeauna necesară pentru succes, dar pentru unii oameni, linia dintre muncă și joc a fost estompată, deoarece se încântă atât de mult în pregătirea lor. În unele cazuri, plăcerea se transformă chiar în pasiune.

Iată o întrebare bună: ce ai putea face pentru a arde o mulțime de calorii și pentru a te distra în acest proces? Opțiunile dvs. sunt practic nelimitate. Arte marțiale, dans de sală, sport de echipă, drumeții, volei pe plajă? Nu există un antrenament magic de ardere a grăsimilor, așa că încetați să căutați „cel”. Dacă arde o mulțime de calorii, te va ajuta să te mai slab. Începeți să vă gândiți din cutie.

2. Faceți un caloriu scăzut, mâncarea sănătoasă are un gust bun

Dacă credeți că pierderea de grăsime are nevoie de o dietă, inclusiv mâncare de iepure bland, care are un gust de rumeguș, nu puteți greși mult mai mult. Mâncarea care arde grăsime poate avea un gust absolut delicios! Ar trebui să știu mai bine decât oricine, deoarece de ani de zile, nu numai că am crezut că trebuie să mănânci 100% „curat” pentru a te slab, am crezut că trebuie să mănânci mâncare simplă, bland, până la sacrificiul de sine și de sine -pedeapsă. (Am gresit.)

Adevărul este spus, aleg de fapt un plan de masă destul de obișnuit și foarte ușor, cel puțin în comparație cu standardele multor persoane. În calitate de culturist, este exact așa cum m -am obișnuit să mănânc. Dar spre deosebire de zvonurile care spun că sunt un fel de cyborg și nu este un tip obișnuit din Jersey (sunt un tip obișnuit, jur!), Îmi place mâncarea gustoasă și mă încântă într -o masă bună la fel de mult ca și la fel de mult ca oricine.

Mai mult, recunosc că mulți oameni cer mâncare gustoasă și varietate nutrițională mult mai mult decât mine și că orice dietă care are nevoie de alimente care degustă ca murdăria nu va dura. Ei bine, ascultați, dacă un manechin de bucătărie auto-profesionist ca mine poate învăța cum să gătești mâncăruri cu guri, gustoase cu conținut scăzut de calorii, atunci oricine o poate face! Pentru multe din viața mea de adult, am continuat să -mi spun că nu pot găti să -mi salvez viața și nu am fost înclinat să învăț. Momentul de cotitură pentru mine a fost când am examinat clienții și membrii cercului interior și au cerut toate rețete gustoase. Mi -au cerut să învăț cum să gătesc! ghici ce? A FOST UȘOR! Nu contează dacă mănânci carbohidrați scăzute, carbohidrați înalte sau oriunde în întregime, puteți crea mese gustoase în fiecare zi, chiar dacă nu ați gătit niciodată o masă în întreaga viață. Acest lucru nu numai că face să pară că dieta dvs. este fără efort, programul dvs. de nutriție devine plăcut și așteptați cu nerăbdare mesele cu calorii scăzute!

Voi publica mult mai multe sugestii cu privire la gătitul sănătos și gustos în buletinele informative viitoare. Deocamdată, am vrut pur și simplu să -mi fac un punct pentru a vă deschide mintea și a vă începe gândirea altfel la mâncare:

Dacă alegeți o dietă care nu oferă varietate sau vă obligă să mâncați alimente care să aibă un gust de rumeguș, nu contează cât de eficientă este această dietă pentru arderea grăsimilor pe termen scurt, nu va fi foarte favorabilă pentru a vă ajuta să vă lipiți cu programul dvs. pe termen lung.

Faceți -vă antrenamentul distractiv și faceți -vă mâncarea să aibă un gust bun – veți fi impresionat de diferența pe care o face!

Dacă doriți să învățați cum să ardeți grăsimea în mod natural – fără droguri sau pastile de arzătoare de grăsimi – vizitați BURN site -ul Fat.

* Acest scurt articol este exclusiv pentru ironmagazine.com, reproducerea sub orice formă fără consimțământul prealabil este strict interzisă.

Primiți o carte total gratuită, aflați cum să scăpați de grăsime încăpățânată și de încărcare turbo-vă metabolismul vizitând: www.bururthefat.com

Pentru construirea completă a mușchilor lui Tom Venuto, sistemul de ardere a grăsimilor, faceți clic aici!

___________________________________________________________________________Tom Venuto este un culturist natural pe viață, antrenor personal, proprietar de gimnastică, scriitor independent și autor care a aruncat grăsimea, hrăniți mușchiul (BFFM): secrete care ard grăsimi ale celor mai bune modele de culturism și de fitness din lume. Tom a scris 140 de articole și a fost prezentat în revista Ironman, culturism natural, dezvoltare musculară, mușchi-zine, exerciții fizice pentru bărbați și exerciții pentru bărbați. Tom este expertul pentru pierderi de grăsime pentru Global-Fitness.com și editorul de nutriție pentru Femalemuscle.com, iar articolele sale sunt prezentate în mod regulat pe o mulțime de alte site-uri web.

Leave A Comment

Recommended Posts