Coenzyme Q10 sporește energia, promovează sănătatea și sănătatea inimii, precum și ajută la pierderea în greutate
de John Phillip, jurnalist rezident

Coenzyme Q10 este un cofactor chimic fantastic, care este necesar de fiecare celulă din organism pentru a crea energia pe care ce trebuie să o trăim. S -a dovedit că crește nivelul de energie pentru toți mușchii, precum și este deosebit de crucial pentru funcția cardiacă, deoarece crește producția de energie într -un ritm ideal. Coenzyme Q10 furnizează energia necesară pentru a alimenta sistemul nostru imunitar, deoarece montează un atac împotriva agenților patogeni invadatori, precum și îmbunătățește eliberarea de grăsimi din depozitare prin îmbunătățirea utilizării oxigenului. Producția noastră de COQ10 se reduce pe măsură ce îmbătrânim, astfel încât este necesar să completăm tipul potrivit al acestei enzime pentru a obține beneficiile cruciale pentru sănătate și sănătate.

Stimulați energia, precum și îmbunătățirea sănătății inimii

Sistemul principal de energie utilizat de mitocondriile celulelor noastre este înțeles ca ATP, precum și coenzima Q10 este singurul facilitator chimic care poate fi utilizat de către organism pentru a face acest combustibil important. O deficiență a acestei coenzime indică că mușchii noștri nu funcționează eficient, precum și procesul de îmbătrânire este accelerat. Coenzima Q10 este, de asemenea, un antioxidant puternic, care s -a dovedit a influența elasticitatea arterială.

Rezultatele unui studiu de cercetare publicat în revista Nutrition, precum și metabolismul arată că integrarea coenzimei Q10 cu alți antioxidanți puternici, inclusiv vitamine C, E, precum și seleniu au îmbunătățit substanțial o varietate de aspecte de pericol cardiovascular, inclusiv funcția arterială, tensiunea arterială, zahărul din sânge precum și colesterolul HDL protector. Miliarde de dolari sunt cheltuiți în fiecare an pentru farmaceutice, care sunt în principal ineficiente pentru îmbunătățirea biomarkerilor cardio, precum și au potențialul de a face ravagii în întregul corp.

Oferă energie importantă pentru funcția puternică a sistemului imunitar
Sistemul nostru imunitar are nevoie de energie semnificativă pentru a lupta împotriva agenților patogeni potențial letali, precum și a celulelor canceroase necinstite. Coenzyme Q10 a fost descoperită pentru a ajuta la îmbunătățirea sistemului nostru imunitar atunci când este detectat un invadator. Coenzima funcționează la nivel celular, oferind un sprijin important pentru celulele noastre ucigașe naturale, care sunt prima linie de apărare în detectarea, precum și eliminarea invadatorilor virali, precum și bacterieni.

De asemenea, s-a demonstrat că coenzima Q10 a scăzut nivelurile de inflamație sistemică dăunătoare prin reglarea secreției de substanțe chimice (NF-Kappab) care ne scad răspunsul imun. Cercetătorii au arătat că stimularea nivelului de sânge al coenzimei poate crește acțiunea anticorpului cu 57%, ceea ce îmbunătățește timpul necesar pentru ca sistemul nostru imunitar să răspundă unui invadator.

Arde mult mai multă grăsime, precum și ajută eforturile de pierdere în greutate

Coenzyme Q10 furnizează energie necesară pentru a spori eficacitatea exercițiilor fizice, deoarece crește utilizarea oxigenului, precum și metabolismul grăsimilor. Prin îmbunătățirea eficacității exact a modului în care elementele energetice brute sunt transformate în ATP, coenzima Q10 stimulează rata metabolică, precum și controlează exact cât de rapid este eliberat grăsimea din țesutul nostru adipos alb. Cercetătorii au descoperit că integrarea coenzimei Q10 cu exerciții aerobice de rutină crește substanțial eliberarea de grăsime în comparație cu doar exercițiile fizice.

Valoarea coenzimei Q10 pentru sănătatea și sănătatea umană a fost verificată de un număr mare de studii validate științific. Beneficiile includ sănătatea cardiovasculară, precum și sănătatea sistemului imunitar și starea de sănătate din capacitatea nutrienților de a scădea inflamația, stimularea stării antioxidante, precum și a ajuta funcția metabolică. Mulți adulți necesită să completeze 100 mg în fiecare zi pentru a spori sănătatea și sănătatea, precum și riscul de boală considerabil mai mic.

Leave A Comment

Recommended Posts