de Matt Weik

Când te uiți la sport, ne uităm la televizor, majoritatea sunt sporturi de echipă. Avem lucruri precum baseball, fotbal, baschet, hochei, fotbal și lacrosse pentru a numi câteva. Sigur, avem golf, tenis și bowling la televizor care sunt sporturi individuale, dar mai multe sunt sporturi de echipă. Acestea fiind spuse, atunci când mergi la sală, nu este un efort de echipă. Sunteți împotriva greutății. Unii pot susține că, dacă aveți un partener de formare sau un antrenor, este un efort comun, dar este cu adevărat doar individul care lucrează pentru propriul său obiectiv final, cu un sistem de sprijin similar fanilor care se înveselesc din tribune. Deci, ridică întrebarea dacă culturistii sunt introvertiți? Cum au apărut toate acestea pentru unii concurenți de culturism? Să aruncăm o privire sub capotă din anumite motive plauzibile.

Motivele personale le -au pus în sală
Deși nu este cazul pentru fiecare situație, unii culturisti au descoperit la începutul vieții că pur și simplu nu s -au încadrat. Nu erau tipul atletic să joace baschet sau fotbal cu prietenii. Nu erau tipul amuzant al grupului care îi făcea pe toți să râdă. Au fost pur și simplu acolo în acest moment și nimic mai mult – un fel de introvertit de acest fel, fără să știe ce a fost asta la vremea respectivă. Acest lucru nu face o lovitură la nimeni care este așa, toată lumea este diferită și acționează diferit atunci când în jurul grupurilor și când este singur.

Pentru cei care s -au simțit de parcă nu s -ar potrivi cu adevărat sau poate că au fost intimidați la un moment dat pentru că sunt mai mici decât toți ceilalți din jurul lor, în cele din urmă și -au găsit drumul spre sală și au început să se îndrăgostească de greutăți și de rezultatele pe care le -au făcut obțin din munca pe care o depun. Acesta a fost aproape un medicament de poartă pentru mulți dintre ei să -și înoie degetele de la picioare în culturism și concurență.

Indiferent dacă au simțit că sunt un „izbucnit” de acest fel, extrem de timid, sau nu erau tipul atletic, au găsit o modalitate de a fi competitivi într -un mod diferit cu mentalitatea cu care ne confruntăm cu toții atunci când noi suntem a merge la sală. Unii oameni se bucură de mediul sălii de sport, unde sunt înconjurați de prieteni și oameni cu gânduri similare. Și apoi sunt culturisti care își pun căștile, își aruncă gluga peste cap și ajung să lucreze. Nu sunt acolo pentru a vorbi … sunt acolo pentru a -și zdrobi cele mai bune.

Pregătirea pentru scenă
Culturistii tind să se retragă de societate atunci când sunt în modul Prep (chiar și în întregul an). Nu este un lucru rău și pentru mulți, este o modalitate bună pentru ei să nu se distragă sau să permită tentației să -și rupă voința. Unii concurenți se vor bloca practic în casele lor dacă nu își părăsesc casa pentru a -și lovi cu strictețe antrenamentele și apoi vor reveni.

Heck, unii nu își vor face chiar și cumpărăturile alimentare din cauza ispitei cu toate alimentele „off-limit”. Ei renunță la orice mese și se lipesc de mesele lor preparate. Aceștia ar putea chiar să meargă la extremul de a sări peste prieteni și evenimente familiale din cauza programului de antrenament, a programului de somn sau a faptului că nu doresc nicio ispită sau distrageri în timpul pregătirii lor. Și este dreptul lor să facă acest lucru.

Dar, aceste tendințe par să se încadreze sub umbrela introvertită. Se separă de toți ceilalți și sunt singuri, cu excepția cazului în care au un altul semnificativ sau încă locuiesc acasă cu părinții. Viața se învârte în jurul mâncării, somnului și antrenamentului. nimic mai mult, nimic mai puțin. Și naiba, este viața lor. Au tot dreptul să facă acest lucru. A făcut mulți culturisti mulți bani.

Mulți concurenți care sunt sponsorizați contracte de semn care le permit să intre în hibernare vin pregătit. Fie că vor fi 12 săptămâni, 16 săptămâni, indiferent de calendarul, îl închid și nu mai fac apariții, încetează să mai facă expuneri și evenimente și să -i plaseze pe orb pe fața lor, astfel încât să poată vedea obiectivul final de a păși pe scenă și aducând cel mai bun pachet la spectacol. Pentru mulți, este traiul lor.

În culturism, nu există niciun joc de vină. Nu te poți uita la coechipierii tăi și să spui: „La naiba Jimmy, dacă nu ai fi renunțat la acea trecere pe care am fi câștigat -o.” În culturism, este un efort individual. Personal, fie luați câștigul, fie L. Dacă nu v -ați acordat suficient timp în timpul pregătirii, sau ați înșelat dieta dvs., sau ați sărit sesiuni cardio, sau ați fost săbală de nisip în timpul antrenamentelor, indiferent de caz, Se cade pe umeri. Puteți simți triumful sau înfrângerea.

Tipuri de personalitati
Așa că, uitându -mă înapoi la unele dintre lucrurile menționate mai sus, mi -ar plăcea să văd un studiu realizat pe diferiți sportivi – culturisti, jucători de fotbal, jucători de baseball, etc. Aș dori ca un fel de test de personalitate să fie făcut, precum și Tot atletul să răspundă la întrebare pentru ei înșiși. Ești un introvertit sau un extrovertit? Și apoi răspundeți la aceste întrebări care vor fi analizate. Totul va fi anonim și nu va fi realNumele vor fi utilizate în orice parte a studiului.

Nu caut nimic care să indice degetul aici, cred doar că ar fi interesant să văd dacă există diferențe de personalitate între sportivi din diverse sporturi și dacă sportivii care sunt extrovertiți tind să joace sport în echipă, unde sportivii care sunt mai introvertiți tind să joace sporturi individuale (indiferent de abilitatea sau abilitatea lor).

Personalitățile culturistilor și jucătorilor de golf se aliniază mai mult decât spun culturisti și jucători de baschet? Poate dintr -un astfel de studiu, am fi capabili să înțelegem mai bine de ce unii oameni sunt într -un sens „standoffish” atunci când vine vorba de setările de grup și că i -am putea duce la sală dacă ar căuta o provocare personală și individuală.

Fierul a ajutat mulți oameni prin unele momente foarte dure. Dacă greutățile pot împiedica oamenii să simtă că vor doar să fie singuri și să le ofere o platformă pentru a reuși, simt că ar fi înțelept să ajut să introducă mai mulți oameni la sală mai devreme în viață.

Ce zici tu? Ești un introvertit sau un extrovertit? Jucați sport de echipă sau un sport individual? Care sunt gândurile tale despre acest subiect? Sunteți de acord sau nu sunteți de acord cu procesul meu de gândire? să-mi dai de veste!

Leave A Comment

Recommended Posts