Bună ziua! exact ce mai faci? În această dimineață, înainte de a merge la o fugă, am făcut rutina mea normală de cafea înghețată, inspectează Instagram, precum și aplic blocare solară, precum și am avut în vedere că am indicat să vă împărtășesc câteva idei de alergare. Alerg de atâta timp de multe ori nu -mi amintesc câteva dintre rutine sau „dos, precum și nu”, metodă, în fiecare zi, care ajută cu adevărat să facă alergarea mult mai ușoară sau mai inteligentă sau mult mai plăcută.

1. Utilizați protecția solară.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua 3 de antrenament la maraton
Ziua 3 de antrenament la maraton

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 51 de secunde

Urmatorul
Travel Jane Review
08:01

Trăi
00:00
08:21
00:51

Da, am înțeles că înțelegeți să utilizați protecția solară – oricum nu?

*Și dacă utilizați protecție solară prin spray – aplicați -l undeva, care nu va primi alunecarea podelei de la spray după ce urmează. Acest lucru ar putea fi incredibil de periculos pentru tine sau pentru ceilalți oameni din casa ta. Aproape că am alunecat o dată înainte de a -mi da seama că trebuie să o iau afară.

2. Dacă doriți să alergați mai repede, alergați cu cineva rapid.

Nu am niciun tip de prieteni buni (cel mai probabil, de când alerg mereu?). Cu toate acestea, echipa regională de fond a zburat lângă mine în această dimineață, precum și am scos un kilometru incredibil de rapid !! Alergați cu cineva mai repede decât dvs. sau puneți muzică mai rapidă sau urmăriți după tânărul dvs. pe bicicletă, dacă încercați să găsiți o apăsare pentru a ajuta să alergați mai repede.

3. Păstrați -vă unghiile de la picioare scurte.

Degetele de la picioare care lovesc partea din față a pantofului poate provoca unghii de la nivelul negru, precum și adesea să le facă toamna! De asemenea, pot provoca unghii de unghii, găuri în șosete, precum și alte probleme ale piciorului.

Păstrându -le asistențe scurte, păstrează -ți picioarele, precum și degetele de la picioare, încântate, precum și sănătoase. Este un lucru mic, oricât de crucial pentru alergători.

4. Alergarea pe plajă este suprasolicitată.

Boom. Acolo am declarat -o.

Bine, am înțeles că alergarea pe plajă este minunată. Am condus la plajă pentru a -mi face o durată lungă în fiecare sâmbătă de ani de zile! Îmi place să alerg la plajă.

Dar alergarea pe nisip nu este experiența minunată pe care unii l -ar fi crezut. Obținerea nisipului în pantofii de alergare este cel mai rău. Așadar, poate doriți să le ștergeți dacă alergați pe nisip.

Alergarea pe nisip este extrem de provocatoare, ceea ce te poate face mai puternic. Minunat. Dar, de asemenea, este foarte mult mai dur – așa că țineți cont de acest lucru dacă aveți vreun tip de picioare sau probleme de vițel. Este o suprafață neuniformă și neiertătoare, așa că bucurați -vă de pasul dvs., lent în jos, precum și recunoașteți că puteți fi mai lent pe nisipul ambalat moale.

5. Plătește dobândă în împrejurimile tale.

Nu trebuie să vă opriți, precum și să mirosiți florile literalmente, cu toate acestea trebuie să luați atracția oriunde alergați. Faceți plăcere în obiective turistice, precum și mirosuri, precum și mirosuri – chiar dacă alergați într -un oraș imens, există lucruri de apreciat în acest sens.

De asemenea – plătiți dobânzi pentru siguranța dvs. Bucurați -vă de mașini și camioane, precum și pentru oameni, precum și pentru biciclete. Țineți -vă muzica în jos, astfel încât să puteți auzi ce se întâmplă în jurul vostru. Fii în siguranță. Fi inteligent.

Trei alergători de sex feminin au fost uciși recent în timp ce au ieșit în fugă

Karina Vetrano – Runner a descoperit marți în Queens.

Vanessa Marcotte – Runner a descoperit duminică la Princeton, MA.

Alexandra Brueger – Runner a împușcat în Flint, MI în iulie.

Acest lucru este oribil și trist. Nu vreau să vină, așa că vă rugăm să fiți în siguranță, fiți deștepți. Dacă aveți un sentiment slab despre ceva, optați pentru intestinul dvs., precum și ieșiți din această situație. Este întotdeauna mult mai bine să fii fără riscuri decât să-mi pare rău.

Sfaturi de securitate ale alergătorului:

Găsiți un amic care rulează.

Alergați undeva bine luminat, precum și cu alți oameni din jur.

Alergați cu un spray de piper special pentru alergători.

Plătește dobândă oamenilor, precum și în jurul tău. Arată alert și puternic.

Țineți -vă muzica în jos, astfel încât să puteți auzi ce se întâmplă.

Îmi doresc să fiu amicul tău alergat, cu toate acestea sunt incredibil de agitat fiind un alergător solo care ascultă podcast -urile ciudate tot timpul …

Întrebare: Aveți vreun tip de idei de rulare aleatorii, oricât de practice de partajat?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Mail

Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts