Bine, după proces, precum și necazurile bolii, precum și călătoria, aceasta este prima mea zi despre corp pe viață. Va fi o dificultate, având în vedere că nu am niciun tip de alimente, precum și să ies tot timpul o clasă CPR, cu toate acestea nu pot amâna acest tip de mai mult timp!

Voi publica actualizări de greutate pe pagina mea de pierdere în greutate. Înțeleg că câțiva dintre voi veniți la RER pentru BS -ul meu aleatoriu, precum și câțiva dintre voi veniți pentru pierderi în greutate. Dacă nu este lucrul dvs., vă rugăm să nu inspectați acea filă. De asemenea, vă rog să nu mă judecați pentru eforturile mele de a slăbi. Sper că putem fi în continuare amici
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua 3 de antrenament la maraton
Ziua 3 de antrenament la maraton

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 51 de secunde

Urmatorul
Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători
04:31

Trăi
00:00
08:21
00:51

Cred că planul meu de antrenament va fi:

Duminică: Run

Luni: Forță

Marți: Run și/sau KB

Miercuri: Putere

Joi: Run și/sau KB

Vineri: Run

Sâmbătă odihnă

Alerg în loc să fac antrenamentele cu intervale, având în vedere că am un calendar de curse interesant pentru 2011!

** Aceasta este supusă modificării la orice tip de timp, bazată pe clase de centru de fitness, călătorii, precum și altele (ca astăzi).

Am început ziua cu SHRAD de 30 de zile a lui Jillian. Cu adevărat nu am timp pentru o alergare „reală” sau un antrenament la centrul de fitness, având în vedere că mă grăbesc la o clasă CPR extrem de devreme în această dimineață. (De asemenea, trebuie să -l scad pe Ben la serviciu înainte de a mă îndrepta spre ea.)

Micul dejun a fost un shake de proteine, precum și pb. Sper să ridic o bară de proteine ​​la un moment dat pentru miezul dimineții.

O zi bună!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts