Bună ziua! Astăzi fac blog din confortul patului meu de pe nava de croazieră. A fost o zi foarte lungă, însă mi -am dorit să vă completez distracția (așa că nu uit/pot folosi acest lucru ca o carte de resturi). Am început ziua cu o alergare lil pe banda de alergare din sala de sport a navei. Apoi, m -am înregistrat la clasa de yoga. A fost o clasă foarte blândă, în principal, care se întindea – tocmai ceea ce aveam nevoie!

Mic dejun! Îmi plac micul dejun tip bufet de atunci pot obține un pic din toate. Sau o mare parte din toate.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Sugestii de mască de față pentru alergare, precum și pentru a merge afară
Masca de față pentru a alerga, precum și pentru a merge afară în timpul focarului de coronavirus.
Aveți nevoie să purtați o mască? Ce mască este cea mai bună pentru alergători, precum și pentru călători?

Vezi cea mai bună alegere a mea pentru o mască.
În plus, sugestiile CDC cu privire la când să poarte o mască, precum și ce fel în timpul focarului Covid19.
Mai multe pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
5 minute de alergare încălziți un
05:34

Trăi
00:00
08:21
07:15

După micul dejun m -am pregătit pentru evenimentul principal al zilei – un masaj nebun remarcabil de alge marine! Am fost înclinat într -o loțiune de alge marine, precum și apoi înfășurată ca un burrito mexican roșcat. Apoi, Shelley (noul meu cel mai bun prieten) m -a masat până când am simțit că totul a fost cel mai bun în lume.

După masaj, am fost foarte foame, precum și am mers direct la bufet. Există o cantitate mare de opțiuni vegetariene identificate, precum și câteva dintre acestea, puteți face doar opțiuni informate (cum ar fi cu fasolea sau orezul prăjit cu legume sau dovleacul copt). De asemenea, a existat un desert de gluten total gratuit, însă, de asemenea, lucruri precum orezul, precum și mâncărurile cu carne care ar putea funcționa.

Nu m -am încurcat cu această salată!

Desert.

După -amiaza ia -mă!

Apoi, mama mea, la fel de bine, am ocolit verificarea navei. Astăzi a fost „Ziua pe mare”, așa că au existat o mulțime de activități.

Oh, precum și un weirdo care se desfășoară … sunt doar eu. Nimeni nu intră în panică.

Ar trebui să primesc această vizieră de la magazinul de cadouri ???? Îmi place, deoarece este mare, cu toate acestea nu pot alege dacă este la fel de mare.

Am preluat când acest lucru a fost furnizat în spațiu, precum și am gustat unul dintre ouăle de pește. Da, nu aș sugera asta.

Gustare de după amiază! Există o stație de pizza, lângă una dintre bazine, precum și de fiecare dată când trec pe lângă ea miroase a raiul. În cele din urmă, am făcut o oprire extrem de esențială acolo pentru a încerca această pizza subțire de margarita. Da. Aș sugera asta.

În această seară a fost o noapte formală care presupunea că toată lumea era de așteptat să roagă toate elegante pentru cină.

A existat o fântână de șampanie, precum și totul!

Eu, precum și mamacita mea.

Cina a fost la Michaelangelo. Eram încă într -o dispoziție flămândă, așa că am mâncat în esență toată pâinea, precum și de pâine în coș. Sper că nimeni altcineva nu a dorit …

Supa de ciuperci fantezistă „Cappuccino”

Paletă demachiant.

Principalul.

Au avut un desert special pentru a sărbători 60 de ani de la Princess Cruises. Da. sărbătoriți întotdeauna (orice cu adevărat) cu ciocolată. Este un mousse de ciocolată cu o crustă de pâine scurtă. La fel de bine este uimitor.

Întrucât a fost o noapte elegantă, am folosit o rochie albă scăzută. Sunt mulțumit că părea cam fantezist, oricât de mult mai semnificativ a fost confortabil.

Întrebare: Ar trebui să primesc viziera?

Ce ai facut astazi? Ați achiziționa tort de ciocolată sau cheesecake? <- dezbatere uriașă. Disclaimer: Această publicație face parte din parteneriatul meu cu Princess Cruises. Toate opiniile sunt ale mele. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să le alegeți: Sugestii de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță Sugestii de călătorieprecum și povești din vacanța din San Francisco Sugestii de călătorie de la San Francisco. Confesiuni de călătorie de la escapada mea de vară, precum și locațiile preferate în San Francisco California Ambalare pentru Run Disney Red Wine și Dine Half Marathon Race Weekend Ambalare pentru Run Disney Red Wine și Dine Half Marathon Race Weekend Ambalarea pentru vinul roșu Disney, precum și Dine Half Marathon Race Weekend. Ce ambalez pentru a rula cursa de 13,1 mile Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători. Am încercat -o, precum și sfaturi de împărtășire! Simplu de utilizat geanta urinală portabilă care este de unică folosință. Băi Alergând pe Marco Island Florida 2021 Alergând pe Marco Island Florida 2021 Unde să alergi pe Insula Marco Florida. Sugestii de rulare pentru călătorii, precum și excursii de vară pe plajă. Blog Florida Run și Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon RNR Las Vegas Sfaturi de călătorie pe jumătate maraton. Ce să mănânci poze de hotel din Casino din Paris, precum și cele mai bune mâncare, precum și cocktail -uri. rapid tr 10 cele mai bune poze din Boston Marathon Weekend Ziua 1 10 cele mai bune poze din Boston Marathon Weekend Ziua 1 Recapitularea weekend -ului Boston Marathon. Distracție de la Boston Marathon Expo, mâncare, linie de suprafață, rulată, precum și hotel. Cursa Baa 5k, precum și întâlnirea ⚡ de Sharereaholic .

Leave A Comment

Recommended Posts