Bună! Am fost contactat recent pentru a ecraniza „de la grăsime până la linia de suprafață” un nou film motivațional care va apărea pe 2 august. Acesta se referă la o echipă formată din 12 alergători care fac releul Ragnar în Florida Keys. Dar, acestea nu sunt doar orice tip de alergători – mulți dintre membrii echipei au pierdut 100 de kilograme! Toate sunt făcute fie cu o călătorie remarcabilă de pierdere în greutate.

Așadar, există o mulțime de motivație, precum și motivație pentru a ocoli în acest film – poveștile lor personale, precum și poveștile lor de alergare sunt cu adevărat minunate.

De la Fat la Filmul Surface Line

Pe măsură ce fiecare alergător este identificat pentru a -și rula prima etapă a releului, le -ai prezentat, precum și pentru a auzi un pic despre viața lor, precum și despre succesele de pierdere în greutate, precum și despre provocări.

(prin Instagram)

Majoritatea alergătorilor sunt, de asemenea, bloggeri! Mi -a plăcut că, deoarece sunt întotdeauna curios să descopăr mult mai multe despre oamenii din documentare, precum și să simt că blogurile personale sunt cea mai bună metodă pentru a înțelege pe cineva. Nu cred că blogul nimănui a fost numit într -adevăr, cu excepția alergărilor pentru cookie -uri. Îmi doresc să fi furnizat blogul de alergare sau pierderea în greutate a fiecărei persoane la sfârșitul filmului în credite.

Echipa s -a reunit din jurul SUA pentru a rula Ragnar Relay Florida. Sunt destul de sigur că toți sunt mulțumiți de pe internet (la fel ca și tine, precum și pentru mine!).

Filmul nu a fost incredibil de remarcabil sau de „mușcătură de unghii”, ci sensibil – este ceea ce este să conduci o cursă de releu. Este remarcabil, precum și obositor, precum și înspăimântător, toate rulate într -unul. M-am simțit de parcă ar fi fost într-adevăr capabil să respecte toată lumea de pe fiecare dintre picioarele cursei lor de când sunt acolo. Adesea ești incredibil de pompat, precum și de multe ori vrei să te oprești, precum și de multe ori amândoi pe o milă!

Sunt un fan imens al imaginilor în mișcare din hârtie … nu, nu înțeleg exact cum să afirm asta … oameni autentici? oameni tipici? oameni-y-oameni? alergare. Vibrația de la sfârșit nu părea la fel de triumfătoare ca spiritul maratonului, însă era încă incredibil de motivant – atât pentru elementul de pierdere în greutate, cât și pentru succesul de rulare al fiecărui membru al echipei.

Și au aruncat niște bomboane de ochi pentru distracție … Adică, au intervievat editorul mondial al lui Runner, David Willey, deoarece este o resursă foarte legitimă în toate lucrurile care funcționează, precum și în curse.

Există o mulțime de lucruri excelente despre rularea unui releu, însă unul dintre cei mai buni este să vezi numele echipei tuturor. Sunt amuzante, precum și inovatoare, precum și adesea nebune.

Am apreciat total că unul dintre alergători a declarat că alergarea de noapte a fost înfricoșătoare. Știu! Este ceva despre care nimeni nu vorbește atunci când se antrenează pentru o cursă de relee !!

Am flashback -uri !! Ahhhh! Nu o pot gestiona.

În general: mi -a plăcut! Cu toate acestea, îmi place să alerg la fel de bine ca și documentarele, așa că sunt publicul țintă. Nu sunt sigur dacă peeps-urile mele care nu sunt de alergare ar dori. Cu toate acestea, cred că s -ar putea să aveți în vedere că ați verificat RER, precum și ar putea să -i placă și lucrurile care îmi plac.

Și această imagine de film m -a făcut să vreau să mai rulez încă un releu! Sunt cu toții pompați, precum și lucruri (cel puțin ideal acum). Am înțeles că nu ar trebui să consider că îmi este la fel de bine frică, oricum vreau să sorbi.

Apropo de relee …

Primul meu releu a fost să ajung pe plajă. Am avut într -adevăr o echipă de came care respectă și noi în jur.

Și mi -am pierdut total shlt -ul în timpul nopții, precum și am promis să nu mai conduc niciodată un releu.

Apoi…

Am făcut releul Ragnar în SoCal ca un supliment de ultimă oră, câțiva ani în urmă, când unul dintre alergătorii lor a fost rănit ideal înainte.

Și…

Hood to Coastline a fost uimitor! A fost minunat, precum și distractiv, precum și legendar cu Bart Yasso, precum și tone de angajați ai Runner World din echipă !!

Morala poveștii este că sunt cu toții calzi, precum și amuzant să fac o cursă de releu acum. Dar, nu mă invită cu adevărat să fiu în echipa ta de relee, deoarece îmi este frică de întuneric. precum și albinele. precum și o listă întreagă a altor lucruri. Sfarsit.

Dacă doriți să vedeți de la grăsime la suprafață, este oferit acum (actualizat).

Întrebare: Care este filmul tău de alergare preferat? Care este documentarul tău preferat ??

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

AcțiunePoștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Top 13 cele mai fine filme care rulează

Top 13 cele mai fine filme care rulează

Cea mai bună listă de imagini care rulează. Primele 13 imagini în mișcare despre alergare, trebuie să vă bucurați în acest an. Documentare, imagini de mișcare amuzante, precum și inspi

21 cele mai bune conturi de Instagram care rulează pentru a se conforma acum

21 cele mai bune conturi de Instagram care rulează pentru a se conforma acum

Listarea celor mai bune conturi de Instagram care rulează. 21 dintre cei mai buni alergători de pe Instagram pentru a se conforma în 2020. Diversitate, precum și nouă alergări

Acesta este motivul pentru care alerg

Acesta este motivul pentru care alerg

De ce alerg. Toți avem diferite motive pentru care rulăm. Cu toate acestea, este remarcabil să ne conectăm cu rularea, precum și cu social media.

Certificate cadou pentru alergători – Imprimare gratuită de 11 opțiuni diferite!

Certificate cadou pentru alergători – Imprimare gratuită de 11 opțiuni diferite!

Certifiate cadou DIY pentru alergători. Certificate de cadouri imprimabile PDF gratuite pentru un alergător sau un iubitor de fitness fizic. Simplu de personalizat

Boston Marathon Luni, cu toate acestea un 5k online

Boston Marathon Luni, cu toate acestea un 5k online

Am condus astăzi Boston Athletic Association 5K! La fel ca și luni de maraton, bine este tehnic 5k luni … Cu toate acestea, T

Cel mai bun alergător din sandale, Lorena Light Foot Runner – Netflix Doc Recap

Cel mai bun alergător din sandale, Lorena Light Foot Runner – Netflix Doc Recap

Lorena Light Foot Lady Evaluare Podcast care rulează. Este bine să mergi bine în timp ce alergi? Inspectați -vă cu obiectivele de alergare după

⚡ de Sharereaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts