O lucrare informativă a fost publicată recent recent studiul de cercetare revizuit de la egal la egal în MMA, care acoperă un deținere a subiectelor de la tăierea greutății, până la valori de performanță până la datele privind vătămările, precum și multe altele.

Lucrarea, intitulată Evaluarea sistematică exploratorie a artelor marțiale mixte: o imagine de ansamblu a performanței factorilor de importanță cu peste 20.000 de sportivi, acoperă o mare parte din ceea ce se înțelege despre MMA din punct de vedere al studiului de cercetare, precum și unde este nevoie de mai mult studiu de cercetare.

În abordarea datelor revizuite de la egal la egal despre sănătatea și sănătatea rapidă a greutății, precum și problemele de securitate, cercetătorii au evidențiat multe probleme înțelese cu respectarea listei de sobră a „Moartea… Daune musculare… Scăderea performanței… emoționale, precum și tulburări de dispoziție… deficiență cognitivă… Reduceri în Rezistența masei musculare … Reduceri ale fitnessului aerob … Plasma redusă, precum și volumul de sânge … Scăderea eficienței miocardice … Reducerile lichidului de sânge … Reducerile funcției renale, precum și volumul de lichid filtrat de rinichi … Reducerile depozitelor de glicogen…. Impararea de a fi improvizată de rinichi … Procese termoregulatoare, precum și echilibru electrolitic … Deteriorarea fiziologică a funcției mentale prin generarea de deficite în concentrare, memoria viteza de procesare cognitivă, precum și un pericol crescut de stabilire a tulburărilor alimentare. ”

Lucrarea completă merită citită pentru discuțiile sale cuprinzătoare cu privire la literatura de specialitate revizuită de la egal la egal la MMA. Discuția completă despre tăierea rapidă a greutății este următoarea:

Pierderea rapidă în greutate (RWL) este o strategie tipică utilizată de sportivii MMA pentru a reduce masa lor de către persoana lor (BM), care urmărește să atingă limita diviziei de greutate. Procesul de RWL, de obicei, are loc cu una/două săptămâni înainte de competiție, precum și sportivii pierd 2-10% din BM. Prevalența RWL în rândul sportivilor MMA este cuprinsă între 88%, precum și 95%, cu predominanța gravă în rândul sportivilor experți în comparație cu amatori. În schimb, modalități de prindere, cum ar fi Judo, Malliaropoulos și colab. au raportat în studiul lor cu sportivii britanici de judo o prevalență de RWL de 84%. Mai mult, incidența RWL este mai mare decât alte sporturi de luptă. Barley și colab. a raportat o reducere a 9,8 ± 7,9 kg de BM, în timp ce Santos-Junior și colab. a raportat o reducere de ~ 10%. Mulți method-uri au fost auto-raportate de sportivi pentru a provoca RWL. De exemplu, Andreato și colab. au reușit utilizarea diureticelor, saunelor, precum și exercițiile fizice în spații fierbinți ca tehnici primare utilizate pentru a reduce greutatea, în timp ce Santos-Junior și colab. a raportat utilizarea unei combinații de dietă progresivă (64,2%), restricționând aportul de lichide (62,6%), precum și transpirația (55,9%). Mai mult decât atât, sportivii au raportat utilizarea tehnicilor mai agresive, cum ar fi diuretice (~ 49%), precum și laxative (~ 32%). Recent, Connor, precum și Egan au raportat, de asemenea, utilizarea de ambalare a apei, precum și îmbrăcăminte fierbinte, ca o tehnică tipică Pentru a efectua RWL de către sportivi amatori, precum și experți irlandezi. Frecvențele „întotdeauna” sau „uneori” în sondaje au fost raportate ca 90% pentru încărcarea în apă, precum și 76% pentru băile de sare caldă. Interesant este că Connor și colab. Comparați utilizarea băilor fierbinți cu și fără sare, cu toate acestea, nu există diferențe în mărimea greutății pierdute. Ulterior, Connor, precum și Egan, nu au raportat diferențe între o apă dulce fierbinte (FWB), precum și o baie fierbinte cu ~ 1,6% sare epsom adăugată (SWB) pentru pierderea de masă corporală. Teautorii specifică faptul că băile calde care durează 2 ore sunt o tehnică eficientă de a pierde ~ 2,0% RWL Bodymass. De asemenea, unii autori au investigat sursa de informații pentru a provoca RWL. Te -au menționat reviste, rețele de socializare, antrenori, parteneri de antrenament, prieteni, precum și fizictraineri ca surse, deși unii au menționat un serviciu nutriționist

Inducerea hipohidrației este principala tehnică raportată pentru a provoca RWLAND are efecte adverse considerabile, deoarece poate provoca psihologie, fizică sau sănătate. Reducerea fluidelor corporale rezultate din exerciții fizice în medii calde, utilizarea de îmbrăcăminte din plastic, laxative, precum și diuretice, poate produce dezechilibre electrolitice, în special calciu, care pot duce la o mai mică mineralizare osoasă, precum și să provoace fracturi de stres. În plus, utilizarea diureticelor creează hipokalemie, care este reducerea potasiului corporal din sânge, modificând activitatea pompei de sodiu -potasiu, care poate duce la moarte. Au fost, de asemenea, raportate tulburări fiziologice privind starea de hidratare, hormonalbalanță, precum și markeri ai leziunilor masei musculare. În plus, o scădere a performanței, a tulburărilor emoționale, precum și a stării de spirit, precum și a deficienței cognitive. Literatura de literatură a raportat reduceri ale nivelului de rezistență la masă musculară, aerobicfirență, plasmă redusă, precum și volumul de sânge, scăderea eficacității miocardice, precum și consumul de maximloxigen, reduceri ale lichidului de sânge, funcția renală, precum și volumul de fluidfiltrat de către rinichi, reducerile în Magazine de glicogen, deprecierea termoregululuiProcese atorii, precum și echilibrul electrolitului. În plus, RWL este raportată la deteriorarea cauziologică a funcției mentale prin generarea de deficite în concentrație, memorie, viteză de procesare cognitivă, precum și un pericol crescut de stabilire a tulburărilor alimentare.

Influența nefavorabilă asupra performanței fiziologice, fizice sau a markerilor psihologici din cauza rămânerii RWL, chiar și după 24 de ore de recuperare. Aceste probleme s-ar putea ocupa, indiferent de intervalul de timp dintre cântărirea, precum și lupta în sine, precum parametri fiziologici, cum ar fi starea de hidratare, azotatul salivar, precum și disponibilitatea energetică nu pot fi suficient de generate. Posibil, acest comportament este motivat de momentul în care se cântărește oficial, precum și lupta (adică, 12 până la 32 h), care permite vindecarea în greutate, astfel încât atletul să lupte cu una până la două clasificări peste cântărirea oficială.

Nu există un consens asupra impactului vindecării BM asupra rezultatului luptei. Actul de redobândire a greutății (WR) după ce cântărirea este raportat ca un act tipic în rândul luptătorilor ambelor sexe, fără diferențe (p <0,005) între valorile membrilor familiei ale câștigurilor BM între sexe. Kirk și colab. a arătat că amploarea WR nu anticipează succesul sau înfrângerea într -o cohortă expertă a sportivilor MMA. Alternativ, Coswig și colab. a descoperit că amploarea WG a fost mai mare la câștigători decât la învinși, ceea ce a fost mai important decât amploarea RWL. Este important de subliniat faptul că câștigătorii au arătat un aport caloric mai mare, precum și aportul absolut (G) de carbohidrați, proteine, precum și lipide în timpul WG decât învinși, ceea ce poate explica parțial rezultatul. Faro și colab. a demonstrat că, indiferent de gen, categorie de luptă sau nivel competitiv, porțiunea WG poate fi utilizată ca predictor al succesului competitiv în luptă; Fiecare 1% din WG suplimentar crește probabilitatea de succes competitiv cu 4,5%. Figura 3 oferă concluziile primare privind pierderea în greutate la sportivii MMA Publicitate Imparte asta: Stare de nervozitate Facebook Ca aceasta: Ca încărcarea ... Legate de Studiu - Metode de pierdere în greutate rapidă în MMA conectate cu starea de spirit nefavorabilă, precum și simptomele cognitive înainte, precum și după competiție 26 iunie, 2018in „Studii de siguranță” Studiu - Reduceri extreme extreme de greutate extremă, legate de ratele de pierdere mai mari în MMAOCTOBER 1, 2019 în „Studii de siguranță” din 2019 Studiu - Reducerile de greutate extremă rapidă efectuează negativ performanța MMA chiar și după rehidrataremarch 31, 2016in „Studii de siguranță”

Leave A Comment

Recommended Posts