Bună ziua! Am condus la jumătatea maratonului Laguna Hills în această dimineață. Această cursă este atât de aproape de casă, nu am putut să o trec. Îmi place când este ușor Breazy să -mi ridic pachetul și să ajung la linia de start. Dragi regizori de curse, vă rog să faceți mult mai multe curse pe stradă din patul meu. Mulțumiri. Iubire, Monican.

Cursa a început la 7 dimineața și pentru că mi -a luat doar 5 minute pentru a ajunge la început (la Laguna Hills Mall) nu a trebuit să mă trezesc prea devreme. Am fost în fața alarmei, deoarece corpul meu crede că este distractiv să mă trezesc la 5:30 în fiecare zi în ultima vreme.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Învățând dintr -o alergare proastă
Se întâmplă proaste – iată cum am trecut pe lângă ea și am învățat de la următoarea mea alergare. Sugestie care să te ajute să devii un alergător mai bun, fiind un observator neutru al antrenamentelor tale.

Mai multe videoclipuri

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
03:48

Am alergat în trecut acest jumătate de maraton de câteva ori. Nu am reușit să alerg anul trecut pentru că am fost în acea croazieră din Alaskan. Nu mare. Pentru că nu am fost invitat să merg pe o sanie canină în Alaska săptămâna aceasta, am ales să alerg o cursă deluroasă care m -a făcut să simt că trag o sanie.

Cei 5K, 10K și Half Marathon încep în același timp. 5K se oprește în jurul milei 3, iar 10K atârnă un pic după aceea. Deci este o mulțime mare distractivă la linia de plecare. Mă simt că alergătorii de 5K sunt mult mai încântați la început – poate pentru că nu trebuie să alerge acel „în plus” sau poate pentru că vor ajunge mai întâi la grădina de bere – nu fac Cunoaște. Oricum, îmi place energia alergătorilor mulțumiți! Dar face un prim kilometru lent, deoarece plimbătorii și alergătorii și cărucioarele sunt amestecate împreună.

Half maratonul Laguna Hills vă oferă un pic de indiciu despre cursul de curse cel mai bine în nume – este deluros.

Când m-am dus la preluarea pachetelor, unul dintre voluntarii din față a spus: „De ce facem asta? Este deluroasă! ”

De când am sărit anul trecut, am uitat cât de deluroasă este cu adevărat cursul. Simt că graficul de altitudine este un fel de minciună. Cu siguranță nu se simte ca o situație atât de mare de coborâre și se simte ca dealurile sunt mai abrupte decât arată. Poate că picioarele mele erau doar mai obosite. Există o cantitate bună de apartament de la mile 9 la 12 pe calea bicicletei.

Cea mai bună parte a cursului este secțiunea prin Parcul Aliso și Woods Canyon Wilderness Park. Este foarte drăguț!

Vremea a fost excelentă pentru alergare – este înnorată, datorită unor „sumbre din iunie” timpurie. Mulțimea de la sfârșit este grozavă, dar există un deal cel mai bun înainte de finisaj, care este destul de brutal. Până atunci mi s -au terminat picioarele. Am petrecut mile 10-13 gândindu-mă la cum ar trebui să fac o baie de gheață sau o crioterapie după cursă. Picioarele mele au fost făcute cu kilometrul 10.

Laguna Hills Half Marathon Time – 1:48:12

Există un festival de familie distractiv după cursă. Deoarece există o cursă de 5k, 10k, jumătate de maraton și copii, este un mare eveniment de familie. Există camioane alimentare și case de sărituri și vreme ideală datorită fericirii SoCal.

La linia de sosire am găsit un prieten care a spus că se îndreaptă spre grădina de bere. Boom. Perfect. M -am agățat puțin cu LeAnn și Sassy și cu prietenii ei. Nu beau bere (dar beau orice altceva), așa că m -am prins doar un pic înainte de a mă îndrepta spre mașină.

Sassy a alergat și el! Este unul dintre singurii alergători de la Long Beach. Se antrenează pentru Marathonul La Marathon și Long Beach Marathon. Dacă sunteți în zonă, ar trebui să vă alăturați echipei. (E -mail antrenor Steve la Steve@SocalRunning.com dacă aveți întrebări sau doriți informații. Se pare că tocmai au început antrenamentul de vară pe care l -ați putea porni.)

Am sfârșit mergând la mașina mea în loc să aștept naveta. Nu știu cu adevărat de ce, navetele se mișcau destul de repede, dar am vrut doar să merg și să mă gândesc și să lucrurile. Weirdo.

Half Marathon și alte curse Laguna Hills beneficiază de batalionul de cai Dark Corps Marine Corps. Este o cauză grozavă și o modalitate bună de a petrece Ziua Memorialului.

În plus față de tehnologia și medalia, obțineți o pălărie pentru a rula jumătatea maratonului. Am dat tee -ul tehnologic mamei mele pentru că am atât de multe.

Și acum ne odihnim și mâncăm și repetăm ​​… și prin „noi” vă implicăm, eu și Vegas.

O zi bună!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

AcțiunePoștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Recapitularea cursei Disney World 10K

Recapitularea cursei Disney World 10K

Run Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Review and Recap. Top 10 fotografii și momente de la fugă

Surf City Half Marathon rezultă și recapitulează

Surf City Half Marathon rezultă și recapitulează

Surf City Marathon și Rezultate Half Marathon și recapitulare. Fotografii și distracție de la Half Marathon Run în Huntington Beach

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recenzie și recenzie a cursei de maraton. Irvine jumătate nebună jumătate maraton de alergare și recenzie de cursă și sugestii pentru

Rezultate Irvine Half Marathon și Mud Run?

Rezultate Irvine Half Marathon și Mud Run?

Recapitularea și rezultatele cursei Irvine Half Marathon. Repere de la Expo, Parcare, Curs, Vremea, Post Race Party și Mor

Vin roșu și dină Recapitularea cursei de jumătate de maraton

Vin roșu și dină Recapitularea cursei de jumătate de maraton

RUN RECAP DE RECAPARE DE RASE DE HALF MARATHON. Vin roșu și Dine Half Marathon 2021 Sugestii Trucuri și revizuire a celor 13,1 mile

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

American’s Finest City (San Diego) Rezultatele cursei de jumătate de maraton și recapitularea. Fotografii AFC Half Marathon. Alergând în

⚡ de Sharereaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts