Este obișnuit să ai o vedere îngustă atunci când vine vorba de sănătate și fitness. Pentru mulți oameni, asta înseamnă obsedați pe numere la scară sau numărați riguros calorii în timpul mesei. Dar, atunci când vine vorba de sănătatea inimii, există mai multe, spune Tara Narula, M.D., un cardiolog certificat de bord și un purtător de cuvânt al voluntarului pentru American Heart Association. Aici, ea împărtășește recomandările sale de top pentru activități sănătoase pentru inimă:

1. Ședințe de transpirație care traversează inima

Principalul dvs. obiectiv pentru a vă menține inima sănătoasă ar trebui să fie pe activitatea aerobă, spune Narula. „Lovirea celor 150 de minute pe săptămână de activitate aerobă moderată sau 75 de minute pe săptămână de activitate aerobă viguroasă sunt obiective optime”, spune ea. Orice activitate care îți va crește ritmul cardiac va funcționa, cum ar fi mersul și alergarea rapidă. ”Mersul este întotdeauna o opțiune bună, pentru că nu trebuie să mergi la sală – o poți face afară”, spune Narula. „Și pentru persoanele cu limitări articulare, înot, mașina eliptică și canotajul sunt bune.”

2. Antrenamente de construire a mușchilor

„Rezistența și antrenamentul de forță pot fi construite și în două ori săptămâna”, spune Narula. Activitățile care poartă greutate pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare generale.

3. Activitate zilnică

Alunecarea mai multor pași în ziua ta poate avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra sănătății inimii tale. „Încercați să vă construiți exerciții fizice în rutina dvs. zilnică, parcând mai departe, mergând la serviciu, luând o pauză la prânz pentru a face o plimbare rapidă și folosind scările în loc de lift”, spune Narula. „Orice lucru care te face să te miști și să ieși dintr -o poziție de ședință sau sedentară este bun.”

Fitbit a făcut echipă cu American Heart Association pentru a vă aduce acest articol. Cum vă mențineți căpușa sănătoasă? Alatura-te conversatiei!

Cardiologul certificat de bord Tara Narula, M.D., este un purtător de cuvânt voluntar al American Heart Association, profesor asistent de medicină cardiovasculară la Hofstra University NSLIJ School of Medicine și director asociat al unității de îngrijire cardiacă la Spitalul Lenox Hill/NSLIJ din Manhattan. De asemenea, servește ca contribuabil medical pentru „CBS în această dimineață”.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul dvs. înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Leave A Comment

Recommended Posts