astăzi este prevăzut a fi cea mai populară zi a anului în SoCal !! Până acum, asta pare să fie adevărat – inspectați -l, este ca 102 ideal acum !!? !!

Noaptea trecută am fost „covrigi-ed” cu Ben pe canapea (este consumat cu îmbrăcăminte, tip ca un cățeluș, oricât de mai puțin păros, precum și mult mai mare). Oricum.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Mai multe videoclipuri

Urmatorul
Podcast recapitulează din 6 august
07:26

Trăi
00:00
08:21
12:07

Îi arătam această vânătăi incredibil de ciudată pe genunchi. Este ca într -adevăr o parte mult mai mare din articulația genunchiului meu, precum și este un pic înfiorătoare. Este mult mai întunecat în persoană, cu toate acestea, nu doare deloc. Vreau să-l Google, cu toate acestea, sunt un hipocondriac, precum și să înțeleg că voi ajunge doar să-mi compun voința, precum și să-mi spun la revedere gospodăriei mele.

(Da, am pantaloni scurți pe I Jut mi -am dat seama că această imagine pare ciudată.)

Deoarece Ben-Ster este în oraș, am gătit mult mai mult decât de obicei. Aseară am gătit curcanul măcinat pentru a avea două metode = tacos, precum și cu orez.

Întotdeauna gătesc ca 4 porții de fiecare dată, însă această metodă nu va fi 4 din exact aceeași masă. Am pregătit curcanul mai întâi, precum și am condus -o. Apoi, am făcut tacuri. Am amestecat restul curcanului măcinat cu orez brun, mazăre, precum și porumb. Boom.

Sfat bonus: Adăugarea într -un hummus sau o pană de brânză de vacă chicotind la acest amestec de orez ar face -o incredibil de cremoasă!

Și acum am restrâns în containere private, așa că nu trebuie să mă preocup de cină în această seară. #winning

În această dimineață, mi -am purtat cămașa de avocat pentru o scurtă durată. Având în vedere că este atât de cald că voi rezista la orice tip de kilometraj mare până mâine.

Acest tricou roz a fost o mare surpriză – precum și o apreciere suplimentară, având în vedere că am văzut atât de mulți oameni care indică provocările de 24 de zile! Îmi place să mă conformez împreună cu călătoriile de pierdere în greutate ale altor persoane. Permiteți -mi să înțeleg dacă o faceți la fel de bine sau aveți orice tip de întrebări.

Post Run, am făcut o mare parte de întindere, precum și am făcut un smoothie monstru ecologic.

Întrebare: Care este starea meteorologică unde ești?

Crezi că sunt un goner de la vânătăi? Vrei pisica mea?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Branduri de haine preferate Ideal Ideal acum, care sunt sarcina mea și întrebările de resurse umane

Branduri de haine preferate Ideal Ideal acum, care sunt sarcina mea și întrebările de resurse umane

Brandurile mele de echipament de rulare preferate, precum și trebuie să am haine de alergare, precum și încălțăminte. Sfaturi de tapet maraton. Alergarea, precum și ritmul cardiac

Cele mai bune curse ale anului, alergând, precum și rețete!

Cele mai bune curse ale anului, alergând, precum și rețete!

Exact cât de mulți kilometri am alergat anul acesta. Cele mai bune curse, precum și idei de rulare, toate într -o singură postare! Inspectați numărul general de mile, precum și Calo

Alergătorul dvs., mâncător, întrebări pentru vizitatori- Povestea Insta (ianuarie Partea 2) Podcast

Alergătorul dvs., mâncător, întrebări pentru vizitatori- Povestea Insta (ianuarie Partea 2) Podcast

Preocupările dvs. cu privire la alergare, blogging, păr, antrenament de rezistență, precum și multe altele! Răspund la toate preocupările care au apărut în acest sens

Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu

Ce să mănânci befminereu o cursă de maraton târziu

Ce să mănânci înainte de după -amiaza jumătate de maraton rock n roll las vegas. Exact cum să alimentezi înainte de o jumătate de maraton sau maraton lat

Am cerut rețeta dvs. cea mai fină pentru coacerea vacanței, precum și pentru sărbătorile alimentare

Am cerut rețeta dvs. cea mai fină pentru coacerea vacanței, precum și pentru sărbătorile alimentare

Ziua Națională a Tacosului Soft. Scorțișoara de scorțișoară de la zero, precum și noi recomandări pentru cadouri la cuptor de vacanță.

Rutina mea de zi de dimineață de odihnă

Rutina mea de zi de dimineață de odihnă

Rutina mea de dimineață într -o zi de odihnă de la alergare. Ce fac, ce mănânc într -o zi de odihnă, precum și alte BTS pentru nici o zi de alergare

⚡ de Sharereaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts