atunci când mă antrenez în sezon și caut să rămân rapid pe teren, exercițiile care îmbunătățesc puterea și performanța sunt pâinea și untul antrenamentelor mele. Pe lângă faptul că fac sprinturi de cale și teren cu antrenorul meu Seon Holmes pentru a îmbunătăți timpul de reacție, explozivitatea și viteza, integrez antrenamentul funcțional de forță în antrenamentele mele.

De la trepte și lungi până la crunch-uri și apăsare de sanie, exercițiile de mai jos mă țin la jocul meu când nu trag din linia în trei puncte. Aceste mișcări funcționale mă ajută să dezvolt puterea explozivă a picioarelor de care am nevoie pentru a schimba direcția în instanță în timp ce dezvolt forță și stabilitate funcțională.

Mai jos sunt câteva dintre mișcările mele preferate de pe teren.

Lunge de gantere

Video player

00:00
00:00
00:10

Îmi place acest exercițiu, deoarece nu numai că funcționează la coordonare, forță și explozivitate, dar întinderea și o gamă crescută de mișcare îmi permit să lucrez la flexibilitate în spatele meu inferior și în hamstrings. Dacă sunteți nou în această mișcare, nu folosiți greutăți. Dacă sunteți mai intermediar, vizați gantere de 10 kilograme. Dacă sunteți un sportiv de elită, folosiți gantere de 25 de kilograme.

Directii:
1. Stai cu torsul în poziție verticală ținând câte o ganteră în fiecare mână.
2. Pășește -ți piciorul drept înainte de doi până la trei picioare și coborâți corpul până când coapsa dreaptă este paralelă cu podeaua (asigurându -vă că genunchiul drept nu vă depășește degetele de la picioare).
3. Expirați în timp ce apăsați prin călcâiul drept pentru a vă întoarce în picioare, aducând piciorul stâng înainte pentru a vă întâlni dreapta. Pentru o provocare suplimentară, ridicați genunchiul stâng spre piept înainte de a merge înainte cu piciorul stâng.
4. Picioare alternative și repetă pentru repetări. Completați 4 seturi de 8-10 repetări.

Crunches

Video player

00:00
00:00
00:10

Un nucleu puternic este esențial pentru echilibru și stabilitate, două lucruri de care am nevoie cu siguranță în instanță, așa că încorporez numeroase exerciții AB pe tot parcursul antrenamentelor mele. Una dintre ele este următoarea variație pe o criză.

Directii:
1. Așezați -vă pe spate și ridicați -vă picioarele, astfel încât strălucirea dvs. să fie paralele cu podeaua. Ține -ți brațele drept în partea ta.
2. Implicați -vă miezul trăgându -vă buricul pe coloana vertebrală și apăsându -vă spatele în covoraș sau pământ.
3. În timp ce mențineți un nucleu puternic, vă croiți corpul spre picioare, ajungând la călcâie. Pauză ușor în partea de sus și coborâți din nou în jos. Obțineți 3 seturi de 20 de repetări.

Sled Prowler apăsare

Video player

00:00
00:00
00:11

Tragerea de sanie și împingere ajută la dezvoltarea punctelor forte în hamstrings, glute, nuclee, quads și viței. Folosesc exerciții de sanie pentru a rămâne condiționat și pentru a construi rezistență. Greutatea pe care o alegeți ar trebui să se simtă provocatoare, dar nu imposibilă. Începătorii ar trebui să folosească doar sania (fără greutate suplimentară). Intermediații ar trebui să adauge 20-45 de kilograme, în timp ce cei mai avansați ar trebui să adauge 45-90 de kilograme pe sanie. Sportivii la nivel de elită pot adăuga mai multă greutate. Dacă aveți acest echipament în sala de sport locală, încercați.

Directii:
1. Încărcați sania cu greutatea dorită.
2. Înclinați -vă în sanie, întinzându -vă brațele înainte. Mențineți un miez angajat și o coloană vertebrală neutră.
3. Aduceți piciorul drept înainte cu mingea piciorului în contact cu pământul și apăsați ferm și puternic pentru a vă conduce înainte.
4. Pe măsură ce sania începe să se deplaseze, aduceți piciorul stâng înainte pentru a vă menține impulsul și a merge puternic înainte cu fiecare pas. Completați 5, 30 de secunde.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul dvs. înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins este un jucător de baschet profesionist în Asociația Națională de Baschet. Este în cel de -al cincilea sezon al său cu Minnesota Timberwolves. S -a născut și a crescut în Vaughan, Ontario și a mers la facultate la Universitatea Kansas. El a fost selectat pe locul 1 în proiectul NBA în 2014. A trecut pe Win Rookie of the Year, fiind primul canadian care a câștigat aceste onoruri. El provine dintr -o familie mare, atletică. Mama lui a fost campioană a sprintului olimpic canadian, iar tatăl său a jucat în NBA. Personal, el deține o medie de carieră de 19 puncte 4 recuperări și 2 asistențe pe meci. Este cel de -al patrulea cel mai tânăr jucător din istoria NBA care a marcat 3.000 și 4.000 de puncte și al patrulea jucător sub 22 de ani din istoria NBA pentru a înregistra jocuri consecutive de 40 de puncte.

Leave A Comment

Recommended Posts