, Nolan King, de la Mmajunkie, a făcut o treabă bună documentând suspendarea recentă a 20 de boxeri de knuckle goale de către Asociația Comisiilor de Box („ABC”).

Luptătorii au concurat pe o carte numită BKFC Fight Night Montana. Statul nu are o comisie de box membre ABC. Promotorul, BKFC, aparent a adresat autorităților statului și a primit lumina verde pentru evenimentul lor. Promotorul a angajat ISKA, un corp care are o experiență largă de supraveghere a evenimentelor sportive de luptă, pentru a acționa ca autoritate de reglementare.

În urma acestui eveniment, ABC a predat suspensii fiecărui combatant de pe card. Acest lucru l -a determinat pe președintele BKFC, David Feldman, să implice că ABC poate fi ipocrit în poziția lor, remarcând alți sportivi sportivi de luptă concurează în stat și nu sunt suspendați de ABC. Feldman a menționat după cum urmează:

„Dar la sfârșitul zilei, nici nu știu dacă a avut autoritatea de a -i suspenda pe acești tipi. Poate că a făcut -o. Poate că nu a făcut -o. Dar ceea ce încerc să spun este că au existat și alte evenimente sportive profesionale de luptă în statul Montana, de la arte marțiale mixte la două lupte cu ghivece goale, care s-au întâmplat în statul Montana, unde luptătorii nu s-au suspendat. Dar au fost suspendați pentru evenimentul nostru. Acesta este un mare semn de întrebare în mintea mea. ”

Deci, să descompunem acest lucru. Ce autoritate are ABC pentru a suspenda boxerii de genunchi care concurează în state fără comisii de box? Intrați în Ali Act. Această legislație federală, care este motivul din spatele Confederației libere, care este ABC, abordează în mod expres boxul în statul fără comision. Secțiunea 6303 notează că în astfel de scenarii, meciul „trebuie să fie supravegheat de o comisie de box dintr -un alt stat și sub rezerva celei mai recente versiuni a ghidurilor de reglementare recomandate certificate și publicate de Asociația Comisiilor de Box, precum și orice box profesional relevant suplimentar relevant relevant profesional suplimentar Orientări și cerințe ale unui alt stat „.

Dacă o altă Comisie de Stat nu se ridică pe placă, atunci ABC -ul în sine pot veni și acționa ca autoritate de reglementare.

Legea continuă să noteze că promotorii care intenționează să țină astfel de atacuri trebuie să notifice o comisie de box de supraveghere corespunzătoare cu cel puțin 14 zile înainte de eveniment pentru a se asigura că pot fi îndeplinite diverse protocoale de siguranță.

Președintele ABC, Mike Mazzulli, a menționat că statul Kansas era gata să intervină și să completeze golul, dar promotorul a refuzat oferta. Mazzulli a declarat pentru MMAjunkie după cum urmează:

„A existat o comisie ABC care a contactat (BKFC) de multe ori pentru a spune că vor merge acolo și vor reglementa evenimentul … acesta a fost statul Kansas. (BKFC) nu i -a luat pe el. Au luat o decizie de a călări cu Iska. Iska nu a fost aprobat capacitatea de a reglementa asta de către statul Montana, astfel încât, ca urmare, toți acești luptători au luptat într -o luptă nesanțată. ”

Având în vedere cele de mai sus se pare că există o cale mai bună pe care BKFC ar fi putut -o lua pentru a evita acest rezultat. Acest lucru a spus că nu totul este clar.

Așa cum s -a menționat mai sus, ALI Act impune ca atunci când un coleg de stat al Comisiei de stat să completeze golul, trebuie să utilizeze „o mulțime de versiune recentă a ghidurilor de reglementare recomandate certificate și publicate de Asociația Comisiilor de Box„. ABC nu are politici care să abordeze boxul gol. Deci, chiar și cu un alt stat care urcă pe farfurie, este o întrebare corectă dacă ar putea avea loc un eveniment BKB.

O altă răsucire legală este dacă BKB este chiar box profesional? Aceasta pare o întrebare ciudată, dar când consiliul de stat al statului de arte marțiale mixte a fost prima comisie atletică de stat care a permis BKB în epoca modernă, au făcut acest lucru sub logica că BKB nu a fost un subset de box, ci mai degrabă a fost un sub-set de arte marțiale mixte. Tehnic BKB din Wyoming este un set de reguli separate pentru MMA.

Există un argument potrivit căruia un eveniment BKB este de fapt un eveniment MMA și ar putea fi în afara limbajului expres al ALI Act, care se aplică numai boxerilor profesioniști.

În scurt, lucrurile sunt întunecate.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Bare Knuckle Boxing a raportat pentru prima dată moartea în cadrul Sportului, la 4. 2021 cu 1 comentariu
Atât bazele de date de box, cât și MMA gata să înregistreze golul gol care se luptă cu suspensii în 4 iunie 4, 2018 „Bare Knuckle Box”
Primul stat din SUA a sancționat Bare Knuckle Boxing Eveniment, având în vedere că 1889 a anunțat 10, 2018 în 2018 „Bare Knuckle Fighting”

Leave A Comment

Recommended Posts