în martie 2014, Dennis Munson Jr. a murit în debutul său, nereglementat, amator kickboxing în Wisconsin. La vremea respectivă, specificarea nu a controlat sportul.

Gospodăria lui Munson a raportat, așa cum a raportat prima dată de Jurnalul Milwaukee Sentinel, a depus un proces de moarte greșit împotriva unei sărbători incluse în organizare, precum și supravegherea atacului, inclusiv promotorul, arbitrul, precum și medicul de pe malul ringului. Articolul merită citit integral pentru fundal.

Cea mai mare cheie legală din acest proces va înconjura adevărul că atacul nu a fost reglementat. Atunci când un proces respectă un atac reglementat, instanța poate, în parte, să analizeze regulile, precum și reglementările din locație pentru a alege cine și -a îndeplinit îndatoririle, precum și cine nu. Mai semnificativ, instanțele de judecată pot căuta reglementări pentru a vedea cine se bucură de ce bază de imunitate din litigii. Aici, instanțele nu vor avea acest high-end, precum și trebuie să depindă în mare măsură de legea tipică.

Pentru situația principală care se ocupă de o „datorie de îngrijire” pentru atacurile nereglementate, se poate privi supravegherea către Watson v. British Boxing Board of Control.

În această situație, instanțele au remarcat că, în timp ce BBBC a gestionat boxul în țară, acest lucru a fost făcut prin contract general, mai degrabă decât de autoritatea legislativă, precum și de a se uita la legislația tipică pentru a alege dacă organizatorii de evenimente, precum și oficialii ar putea fi trași la răspundere pentru o tragedie în ring.

BBBC a susținut că ar trebui să fie imuni de la examinarea greșelii, însă instanțele nu au fost de acord, menționând că, selectând pentru a supraveghea meciul, au produs o legătură de proximitate, astfel încât aceștia datorau o datorie legală de îngrijire pentru participanți, precum și trebuiau să satisfacă un de bază rezonabil de bază rezonabil de îngrijire în supravegherea atacului.

Anglia, precum și Curtea de Charm din Țara Galilor, au fost menționate în conformitate cu determinarea unui organ de reglementare numit auto -numit ar putea suporta răspunderea legală:

1. Domnul Watson a fost unul dintre un număr definit de membri de box ai consiliului de administrație

2. Un element principal specificat al consiliului de administrație a fost să aibă grijă de siguranța fizică a membrului său.

3. Consiliul de administrație a motivat, precum și a susținut membrii săi de box în căutarea unei activități care a inclus vătămări fizice inevitabile, precum și cerința pentru precauții medicale împotriva consecințelor unei astfel de vătămări.

4. Consiliul a gestionat fiecare element al activității respective.

5. În special, consiliul de administrație a gestionat asistența medicală care va fi oferită.

6. Consiliul de administrație a avut sau a avut acces la competența experților în legătură cu cerințele adecvate de îngrijire medicală.

7. Asumarea obligației consiliului de administrație în legătură cu îngrijirile medicale a ușurat cel mai probabil promotorul unei astfel de responsabilități. Dacă domnul Watson nu are niciun tratament împotriva consiliului de administrație, el nu are deloc tratament.

8. Membrii de box ai consiliului de administrație, inclusiv domnul Watson, ar putea depinde destul de mult de consiliu pentru a avea grijă de siguranța lor.

88. Toate aceste chestiuni mă determină să mă încheiem că judecătorul avea dreptate să descopere că consiliul de administrație

era sub datoria de îngrijire față de dl Watson.

Deși această situație nu este obligatorie în niciun tip de metodă din Wisconsin, instanța va cere să meargă cu o analiză similară folosind legislația tipică, precum și probabil va fi de acord că mulți dintre inculpații numiți datorați Munson. o datorie legală de îngrijire. De acolo, răspunderea se poate conforma oricui nu a reușit să -și satisfacă baza de îngrijire, dacă se poate face o legătură a acestei încălcări, precum și a rănilor experimentate de Munson.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Analiza avocatului districtului de ce acuzațiile penale nu sunt depuse în Dennis Munson Jr. Deathnovember 19, 2014
Tăierea greutății își ridică capul într -o altă luptă sportivă din 16
Wisconsin pare să controleze kickboxing -ul în urma combaterii Deathfebrary 19, 2015 în „Wisconsin Battle Sports Law”

Leave A Comment

Recommended Posts