ieri pe 16 mileri din Chicago, mi -am purtat spibeltul, așa cum fac întotdeauna pe alergări lungi. Dar, după o pauză de duș la mijlocul alergării, am pus-o din nou pe puțin pentru a fi rapid și am sfârșit cu o arsură/tăiată uriașă pe partea mea.

Nu mi -am dat seama până nu am intrat la duș după fugă și s -a înțepenit ca o nebunie? Acum pare o felie în partea mea și este destul de grosolan. De fapt, nu pare atât de rău în această imagine – dar tot credeam că voi împărtăși. Doar un alt serviciu al R.E.R. Cu plăcere.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Golden Retriever nu -și va lua pastilele!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 2 minute, 19 secunde

Urmatorul
Soția mea fermecătoare din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
05:31

Trăi
00:00
08:21
02:19

Picioarele mele se simt strânse și dureroase de ieri (chiar cred că o baie de gheață ar ajuta acest lucru), așa că am făcut doar o plimbare casual cu câinii mei pentru a mă dezlănțui.

Pentru micul dejun am făcut un bol de iaurt cu iaurt grecesc, Apple-Banana, Pepene verde, semințe de chia, cereale și unt de migdale.

Exact ceea ce a comandat anterior bloggerul din oraș.

Îți amintești acele prăjituri Nutella pe care le -am mâncat cu amabilitatea camerei mele, Kelly? Iată rețeta de pe blogul ei!

Maraton de 2 luni contează!

Următorul meu maraton este la 2 luni de mâine! Îmi doresc foarte mult PR, așa că trebuie să încep să -mi iau antrenamentul și să alimentez mult mai în serios. În zbor, aseară, mi -am reevaluat programul de antrenament și planul alimentar. Sunt pe pista ideală, dar trebuie să fac câteva modificări pentru a cumpăra pentru a pierde câteva kilograme înainte de cursă și pentru a alerga o sub-4 ore!

Ieri Chandra mi -a luat procentul de grăsime corporală și este 26,8. Gama sănătoasă pentru femei este de 18-24%. Deci, un alt dintre obiectivele mele este să obțin acest număr în gama sănătoasă. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să -mi curăț trenul de mâncare și forță.

2 luni până la planul meu de maraton:

Rulează 4-5 zile pe săptămână: 1 viteză, 1 tempo, 1 alergare lungă, 1 alergare distractivă

Train de forță 2 zile pe săptămână

Reduceți îndulcitorii create de om și alimente procesate. Cred că toate băuturile dietetice și gustările procesate îmi confundă poftele și semnalele de foame (alimentație intuitivă).

Dormi 8 ore de somn. Mănânc inutil când sunt uzat și sunt mult mai uzat în ultima vreme pentru că alerg atât de mult și viața mea este nebună.

Întrebare: Ați luat vreodată procentul de grăsime corporal? Ai vrea?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Cum se folosește metoda de rulare / plimbare pentru alergări lungi

Cum se folosește metoda de rulare / plimbare pentru alergări lungi

Cum să folosiți metoda de alergare/plimbare pentru antrenamentul maraton pe termen lung. Secret pentru jumătate de maraton și antrenament complet. De ce să alergi/să mergi m

Running for Fitness Calendar – septembrie 2020

Running for Fitness Calendar – septembrie 2020

Plan de rulare Calendar septembrie imprimat gratuit. Calendar de antrenament al alergătorului cu 3 runde și 2 zile de antrenament de forță

7 hacks de rulare de vară pentru a vă ajuta să vă desfășurați tot posibilul

7 hacks de rulare de vară pentru a vă ajuta să vă desfășurați tot posibilul

7 idei de alergare de vară pentru antrenamentele de alergători pentru o cursă pe vreme caldă și umedă. Vremea caldă rulează idei pentru noi alergători și

jumătate de maraton în 10 săptămâni de plan de antrenament și lista de ambalare a curselor și sfaturi

jumătate de maraton în 10 săptămâni de plan de antrenament și lista de ambalare a curselor și sfaturi

Planul de antrenament la jumătate de maraton. Program gratuit de 10 săptămâni de la jumătate de maraton cu zile de alergare și întindere. Ziua cursei plista de acking an

Poți mânca gogoși și să fii sănătos?

Poți mânca gogoși și să fii sănătos?

M -am oprit la întâmplare la magazinul de gogoși ieri, în timp ce am rulat. Am vrut să obțin gogoși după termenul meu recent recent

Nutriție pentru alergători – Run Fit Challenge Week 5

Nutriție pentru alergători – Run Fit Challenge Week 5

Care este cea mai bună dietă pentru alergători? Idei de nutriție pentru alergători. Macro -uri pentru alergare, idei de planificare a mesei și carbohidrați

⚡ de Sharereaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts