am acest lucru, este o rutină de la metodă înapoi. Este o rutină slabă dacă pot să o spun telefonul (?) Am un istoric de mâncare cu binge … precum și am dorit să vorbesc despre asta astăzi.

Versiune scurtă rapidă a istoriei mele cu mâncarea cu binge:
Am fost întotdeauna un pic dolofan, precum și cu adevărat dorit să slăbesc după liceu, însă nu am înțeles cum. Am încercat Slim Quick, precum și Jenny Craig, precum și planul de dietă South Beach, precum și Atkins, precum și Planul de dietă cu ciorbă de varză, precum și cel mai probabil orice alt plan de dietă există acolo. Multă vreme am numărat și calorii.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 1

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 12 secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 4
01:21

Trăi
00:00
08:21
03:12

În facultate m -aș trezi mai devreme și m -aș alerga pe banda mea de alergare câțiva kilometri. Aș avea un bar proteic pentru micul dejun (de obicei South Beach Bar de când mi -au plăcut).

M -am îndreptat spre cursuri cu un prânz la pachet de 2 câini veggie pe tortilele cu carbohidrați scăzute, morcovi pentru sugari, precum și poate o bucată de fructe. Prânzul acela era în mod normal în total 300 de calorii.

Apoi m -aș duce la serviciu sau aș avea cursuri până târziu, la fel de bine, așa cum aș primi casa de foame. De îndată ce am intrat pe ușă, m -am îndreptat spre bucătărie. În mod normal, aș sta peste blat, precum și aș mânca mână de cereale, precum și bucăți de pâine cu unt de arahide sau brânză sau orice altceva aș putea descoperi în timp ce gătesc o masă congelată.

Mi -a fost în mod legitim foame, la fel de bine ca și cum am fost uzat, însă metoda pe care o mâncam m -ar fi stabilit în mod normal pentru o problemă.

Uneori, acum, când sunt uzat sau excesiv de foame sau pur și simplu neliniștit de un eveniment, vin acasă, precum și stau în zona bucătăriei, precum și să mă liniștesc cu mâncare.

Nu apare des. Cu toate acestea, acum la fel de bine ca atunci când mă descopăr în acea locație, încerc doar să observ ceea ce a declanșat -o, precum și exact cum pot să -l opresc din nou. Cineva care este cu adevărat un mâncător de binge înțelege că nu este la fel de simplu ca să te oprești în mijlocul ei – este emoțional, precum și fizic, precum și de multe ori se simte mai mare decât tine.

(Mâncarea cu binge nu este neapărat despre cantitatea de mâncare pe care o consumi. Este mult mai mult despre emoțional, acolo unde provine de la adevărul pe care nu îl gestionați peste el, oricum aveți nevoie ca un drog.) Dacă cineva este în Abuzul compus, acestea necesită detoxifiere de medicamente, precum și mult mai mult ajutor.

Ieri, când stăteam în zona de bucătărie, mâncând alimente aleatorii, realizând că eram în mijlocul unei lovituri, nu m -am supărat cu adevărat. Este un proces de descoperire, precum și este cel mai probabil ceva ce va trebui să fiu conștient pentru tot restul vieții mele.

Acum, dacă mă bag, l -am lăsat să se termine acolo. Nu este o spirală descendentă de o săptămână sau o lună. S-a întâmplat. Încerc să examinez de ce s -a întâmplat.

Am fost incredibil de stresat sau singur sau nefericit sau doar obosit?

Recunosc că mâncarea binge este ceva ce am început să fac din necesitate. Am murit de foame, precum și așa m -am asigurat că sunt hrănit. Cu adevărat corpul meu a făcut -o pentru a supraviețui. Am fost tânără, precum și am făcut exerciții fizice tot timpul, precum și incredibil de agitat la instituție cu normă întreagă, precum și de a lucra 30 de ore pe săptămână, precum și într -o relație. Cu toate acestea, nu mă tratam bine cu nutriția, așa că instinctele mele au preluat la fel de bine ca și cum am mâncat ca cineva care înecă luptele pentru a ieși la suprafață.

În acest moment, nu prea sunt neliniștit de asta, recunosc că toți avem probleme la fel de bine ca dacă aceasta este cea mai proastă rutină, atunci cel mai probabil mă descurc bine (bine, cea mai proastă rutină a mea este cel mai probabil dependența mea de televiziune Cu toate acestea, încă nu sunt pregătit să abordez asta).

Am dorit doar să împărtășesc situația pe care orice persoană disponibilă are grijă de alimentația cu binge, precum și de a simți că nu înțeleg exact cum să se oprească.

Trebuie să vă asigurați că vă tratați corpul cu amabilitate. Asigurați -vă că veți obține suficientă mâncare excelentă, precum și un somn suficient, precum și administrarea de anxietate, precum și în viața dvs. pentru a vă asigura că nu trebuie să faceți față problemelor care utilizează alimente.

Trimite -mi cartea de lucru

3Save

Împărtășirea este grijulie!

3
Ac

Acțiune

Tweet

AcțiunePoștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Ce am mâncat astăzi- Jurnalul alimentar

Ce am mâncat astăzi- Jurnalul alimentar

Salut! Inspectarea Instagram de astăzi în publicare este un jurnal alimentar. A fost atât de mult timp, având în vedere că am făcut o zi întreagă de mâncare … cu toate acestea taxează

Întrebări și răspunsuri pentru mâncare intuitivă și binging, idei pentru alergarea de vară, precum și mai multe!

Întrebări și răspunsuri pentru mâncare intuitivă și binging, idei pentru alergarea de vară, precum și mai multe!

Rularea preocupărilor alimentare de fitness fizic alimentar, precum și răspunsuri. idei pentru alergarea de vară, ce să faci dacă ești deprimat și

Ce mănânc într -o zi – pentru alergători

Ce mănânc într -o zi – pentru alergători

Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de orice am mâncat cândva mic dejun, prânz, cină, precum și gustări. la care se adauga

Exact cum să oprești un hack de rutină slab – 126

Exact cum să oprești un hack de rutină slab – 126

Tehnica de a opri să mănânci, să mănânci binge sau un obicei mai slab. cea mai bună idee de mâncare intuitivă pentru a vă ajuta să ștergeți planul de dietă a

Poți mânca gogoși, precum și să fii sănătos?

Poți mânca gogoși, precum și să fii sănătos?

M -am oprit la întâmplare la magazinul de gogoși ieri, în timp ce am rulat. Mi -am dorit să obțin gogoși după alergarea mea lungă chiar recent

Exact cum și de ce să dezvăluiți pe cineva pe podcast -ul rețelei sociale 110

Exact cum și de ce să dezvăluiți pe cineva pe podcast -ul rețelei sociale 110

Trebuie să vă desfășurați pe Instagram sau Facebook? De ce. Când. precum și exact cum să nu urmărești cu dragoste. Îngrijire de sine, precum și social media

⚡ de Sharereaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts