am menționat întâmplător că am început noua mea slujbă astăzi. Nu prea vreau să vorbesc prea mult despre asta, deoarece nu sunt sigur dacă este uimitor cu ei să vorbesc, dar pot să vă spun că lucrez ca administrator de birou în Orange County, foarte aproape de mine să fii nou condominiu?

Poziția este de 30 de ore pe săptămână, așa că voi avea timp să urmăresc mai multe lucrări de scriere și, în sfârșit, să termin studiul pentru certificarea mea de formare personală! Această alegere a locurilor de muncă este o mișcare strategică pentru toate noile mele activități – inclusiv având timp dedicat RER.
Ultimele mele videoclipuri

Achiever înalt – Recenzie bună de carte ascultă
Achiever înalt de Tiffany Jenkins Review Book. Revizuirea rapidă a noii memorii a vieții duble a unui dependent de droguri. Citiți de autor.

Carte ușoară de ascultat în timp ce alergați, mâncați sau orice altceva fac oamenii.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 12 secunde

Urmatorul
Golden Retriever nu -și va lua pastilele!
02:19

Trăi
00:00
08:21
06:12

Ce înseamnă asta pentru RER:

– Pentru următoarele trei săptămâni, postarea mea de săptămână poate întârzia. Hei, mai bine târziu decât niciodată, nu?! (Te rog spune da.)

– Miele mele vor fi acum mai „reale” prin faptul că cred că „viața reală” pentru majoritatea oamenilor înseamnă să mănânci pe fugă/la serviciu/cu constrângeri de timp. Sper să arăt prânzuri mai sănătoase și o mulțime de gustări.

– Voi răspunde la e -mailuri și comentarii de două ori pe zi și voi stabili un program pentru a reveni tuturor în 24 de ore. mulțumesc pentru răbdarea dvs.

-S-ar putea să am de fapt poze pe blogul în care am pus machiajul și mă îmbrac decent. Ei bine, cel puțin la început …

Sunt încântat să mă așez în sfârșit în California, dar asta nu se va întâmpla cu adevărat până în august când ne mutăm în locul nostru. Deocamdată Ben și cu mine suntem în carpool împreună de la mama mea. Compania face cu siguranță călătoria mai plăcută.

Înainte de a merge la prima mea zi de muncă, am făcut 4,8 mile. Nu a fost cea mai bună alergare, dar nu a fost cel mai rău? Asta e.

Micul dejun a fost un bagel perfect de 10 cu brânză LC și un măr. Când am ajuns să lucrez noii mei colaboratori mi-au adus o „gogoașă de bun venit”. Am mâncat jumătate și apoi am sărit înapoi pe CFW Challenge.

Apoi, am petrecut ziua învățând o grămadă de lucruri noi. Chiar dacă nu este o muncă grea, munca nouă poate fi copleșitoare. Cred că voi fi bine totuși?

Am mâncat prânzul în timp ce așteptam ca Ben să vină să mă ridice. El mă renunțase la serviciu, dar aveam nevoie de automobil mai devreme, așa că trebuia să schimbăm.

Vezi noua mea geantă de prânz și o sticlă enormă de apă! Îmi place noua mea contracție de prânz.

Îi împachetez acest lucru plin de bunătăți! Factorul de întindere mă ajută să pun mai multe gustări acolo!

Plus un chobani pentru proteine.

La jumătatea după-amiezii am avut niște cireșe. Aceste cireșe sunt uimitoare, trebuie să găsesc din nou acel vânzător de cireș!

După muncă, am făcut o eroare rapidă înainte de a -l ridica pe Ben de la serviciu. În timp ce am făcut o migdale și cereale. Aceste pachete sunt migdale, cu siguranță, îmi țin foamea mai bine decât orice pachet de 100 de cookie -uri.

Pe L-O-N-G Drive acasă am avut un lucru aleatoriu în minte-tonul. Am fost într -o misiune de ton și primul lucru pe care l -am făcut a fost să crăpăt o cutie și să o amestec cu mayo, savant și muștar.

Am făcut -o chiar în vasul meu de salată și apoi am adăugat salată, ceapă, roșii și hummustar.

Îmi doresc foarte mult desertul, dar trebuie să săpar unul care să nu aibă zahăr. Darn, Crap Week Free!?!

Comentariul întâmplător al lui Ben:

Eu: „Laptopul meu este prea mare pentru a transporta. Ar trebui să primesc un iPad? ”

Ben: „Cred că putem găsi o modalitate mai bună de a cheltui 500 de dolari. Ar trebui să obținem mai întâi un icuch sau un Itable … ”

Ha! Este amuzant pentru că nu avem deloc mobilier?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts