Card de cadouri pentru echipament pentru exerciții pentru un cadou cadou

Dar, în timp ce sunt agitat – am un cadou excelent pentru tine …

Se pare că cineva de la Target a auzit că Capris -ul meu de alergare s -a rupt, precum și m -a contactat pentru a obține niște haine de alergare de pe linia lor. După cum puteți înțelege de la publicarea mea de rulare de vară – sunt deja un fan al C9 pentru echipamentul de campion, așa că am fost despre asta.
Ultimele mele videoclipuri

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
Carte neortodoxă, precum și evaluarea Netflix
07:28

Trăi
00:00
08:21
08:01

Target a obținut indiciu potrivit căruia femeile își doresc un echipament de exercițiu adorabil, astfel încât să aibă o mulțime de alegeri care sunt influențate de câteva dintre mărcile mai fantastice de acolo.

Vedeți, alergând fustă cu ruching în laturi?

Nu aveau pantaloni scurți lungi strânși care mi -au plăcut în trecut, cu toate acestea, aceștia se potrivesc cu pantaloni scurți cu o pereche mai lungă. Luptă cu freca de chub!

Îi trag puțin aici, pantalonii scurți din partea de jos nu arată acest lucru.

Fotografie de spații de îmbrăcăminte incomode. Verifica.

Vegas nu crede că am mai cerut sutiene sportive … din fericire, el nu este managerul meu la fel de bine, precum fac ceea ce vreau!

Ei chiar fac o îmbrăcăminte specială la antrenament acum! Hmmm. Nu port chonies sub echipamentul meu de antrenament, nu -i așa? Toți pantalonii scurți de alergare au ceva dezvoltat în și/sau ar fi ciudat de purtat cu Chonies.

S -ar gândi acestea la un maratong?

Puteți câștiga un card cadou de 50,00 USD de la Target, precum și să cumpărați un marathong propriu! Testez folosind Rafflecopter pentru acest cadou, așa că vă rugăm să aveți răbdare, deoarece îmi dau seama dacă îmi place sau nu.

Un cadou de rafturi

Apropo … prind un zbor timpuriu din LAX în această dimineață, așa că mașinile și camionul mă aleg la 3:45. Ouch.

Călătoresc la New York ca parte a prieteniei mele cu Sabra – afacerea #1 Hummus din lume! <- Acesta este un adevăr pe care l-am verificat după ani de mâncare de hummus. Vă amintiți de anul trecut am mers la planta lor, precum și am văzut exact cum au făcut hummusul? A fost super. Anul acesta facem ceva diferit, precum și vă voi completa toată distracția pe măsură ce mergem! Respectă -mă pe Instagram și Twitter pentru a -mi vedea toate anticii, precum și mâncările. Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts