, a trecut prea mult timp de când am făcut o postare de joi de mărturisire, iar vinovăția mea catolică mă omoară. Numai Dumnezeu mă poate judeca acum.

1. Astăzi a fost atât de drăguț că am fost fericit că nu am un loc de muncă „real” chiar acum. Asta însemna că aș putea face o plimbare lungă și să mă bucur de frumusețea ei.
Ultimele mele videoclipuri

Apoi a dispărut – Recenzie de carte
O serie de ascultare bună – Seria de recenzie de carte și podcast
Apoi a fost plecată de Lisa Jewell – disponibilă pe Audible, Amazon sau oriunde sunt vândute cărți.

„Atunci a dispărut” o ascultare bună? Iată recenzia mea!

Pentru mai multe recenzii, link -uri și idei, consultați Runeatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 20 de secunde

Urmatorul
Carte neortodoxă și recenzie Netflix
07:28

Trăi
00:00
08:21
04:20

2. Mărturisesc acest lucru pentru că este întâmplător – acesta este semnul meu preferat, vreodată.

3. M-am simțit vinovat că am mâncat acest iaurt la jumătatea dimineții, deoarece nu am făcut niciun efort să mănânc stilul BFL după micul dejun. Dar asta a durat doar o secundă când mi -am dat seama că o să fac din burtă o prioritate până când voi fi 100%.

4. Trec prin La Croix ca și apa. Stai, este cam … bine, atunci iau înapoi această mărturisire.

5. Livrarea mea CSA a fost atât de drăguță, dar a trebuit să o anulez pentru că continuă să vină la ori inoportune, aceasta va fi ultima mea pentru o perioadă.

Cred că Vegas va lipsi de cutii.

6. Ben se plânge frecvent că avem prea multe feluri de mâncare și tupperware. Apoi, am cumpărat mai multe. În apărarea mea, acestea sunt lipsa de sticlă și BPA! Dar, cred că ar mai prefera să obțină cancer decât să se ocupe de un alt fel de mâncare.

7. Am uitat complet că gătisem ouăle hardboiled și habar nu am cât timp au fiert. Din fericire, au ieșit perfect și coaja a fost super ușor de îndepărtat!

8. Sunt pe vremea mexicană. Acest lucru înseamnă lucruri diferite în zile diferite, dar astăzi a însemnat că ne dau jos copacul pentru că este vorba de trei Regi în Mexic. Mexicanii (și potențial alți hispanici, așa cum pot vorbi doar pentru peeps -urile mele) cred că aceasta este ziua în care cei 3 înțelepți au ajuns în sfârșit la Isus și i -au adus darurile. Deci, astăzi este ziua în care multe cadouri de schimb!

Acest lucru înseamnă, de asemenea, Crăciunul s -a terminat oficial. Boo.

9. Aveam nevoie de o gustare substanțială de după -amiază, deoarece îmi era super foame și nu am distrat să fiu în jur (citește: un cuvânt rău pe care nu vreau să -l scriu pentru că nu vreau să fiu interzis la locul tău de angajare).

Gustarea ilustrată de mai sus nu a tăiat -o deloc, așa că m -am întors pentru un PB & J Sammie complet (jumătate arătat aici).

10. Nu aveam idee ce să fac cu acest coș roșu, așa că l -am rupt și l -am adăugat la cină.

Am făcut paste cremoase cu curcan măcinat, ciuperci și sos de roșii. Îl fac cremos adăugând o ceașcă de iaurt grecesc – acest lucru împachetează și unele proteine ​​suplimentare!

Mama și tata s -au oprit aici în drum spre casă de la Las Vegas pentru a -l ridica pe Matt. Le -am făcut cină și toată lumea i -a plăcut acest fel de mâncare pentru paste! Îmi place că și el este foarte ușor.

11. Mama mi -a adus înapoi niște M & MS de ciocolată neagră de la M&M World On the Strip. Ar fi trebuit să le salvez pentru ziua mea de înșelăciune, dar din moment ce nu am aderat la nimic, în afară de voința parazitului meu de burtă, i -am mâncat.

Acestea fiind spuse, îmi dau seama că sunt doar 3 zile în BFL și deja eșuează. Nu învinovățesc complet acest lucru pe parazit (chiar dacă îmi place că îmi iau ușor pentru o dată în viața mea). Mâncarea mai multor proteine ​​și mai frecvent este o schimbare substanțială pentru mine. Chiar dacă am mâncat relativ sănătos înainte de a încerca BFL, am mâncat o dietă foarte mare de carbohidrați. Și, de asemenea, nu m -am lipit de niciun fel de program și nu am numărat nimic. Nu cred că am fost pregătit pentru toate schimbările și lucrările de pregătire necesare pentru a avea succes în acest plan.

Dar, am fost atât de încântat să încerc acest lucru, sunt dezamăgit că nu a fost o tranziție ușoară. Stomacul meu s -a simțit mai bine după iaurt astăzi, așa că sper că culturile active m -au ajutat și voi fi 100% pe plan mâine.

12. Punctul culminant al zilei mele a fost să mă uit la acest bătrân bărbat asiatic să meargă pe lângă mine pe bicicleta unei fetițe roz. Pe ghidon = 2 cutii de vin. El este mai cool decât mine din atâtea motive. Question: ceva de mărturisit?

Întrebare bonus – cineva are întrebări pentru a -i cere un monican? Am nevoie de ceva.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

AcțiunePoștă

Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts