de Mike Arnold

Recunosc că ar fi oferit istoriei lui Boston, titlul postării poate fi un pic pretențios, însă nu sunt chiar aici să trec peste Boston la fel de mult ca și exemplul pe care l -a pus – atât cel mai mare, cât și cel rău – și în acest sens, Poate îi ajută pe ceilalți să împiedice câteva dintre erorile care sunt atât de răspândite în cartierul culturism astăzi.

În verificarea creșterii Bostonului la popularitate, devine instantaneu că este unul dintre puținii care sunt capabili să obțină o expunere publică considerabilă, precum și o acceptare (cel puțin dintr -o secțiune specifică a populației), fără niciun tip de acreditare, realizări considerabile sau mai presus de înțelegere tipică în domeniul său. Într -un sens, acest lucru face ca popularitatea sa actuală să fie mult mai impresionantă, cu toate acestea, de asemenea, pledează îngrijorarea „Cum s -a întâmplat asta”?

Suntem online într -o epocă de mulțumire imediată, unde oamenii își doresc orice ieri. Înrăutățirea problemelor, societatea noastră permite, chiar încurajează această mentalitate, făcând acest lucru posibil în aproape fiecare domeniu al vieții noastre. Dacă dorim informații, există cel puțin o jumătate de duzină de medii cu care putem descoperi rapid și rapid aproape orice vrem să știm. Dacă ne este foame, există 100 de restaurante, precum și magazine alimentare la câțiva kilometri de casele noastre pregătite să ne ofere orice dorință culinară pe care o dorim. Dacă vrem să călătorim, putem fi într -un avion în oriunde în lume în câteva minute până la ore. Dacă dorim să fim distrați, numărul de alegeri oferite a sfârșit a fi atât de enorm, încât doar selectarea unei activități a sfârșit complicată. Pentru cei care doresc să obțină acces la toate aceste lucruri simultan, există orașe întregi care nu dorm niciodată, dedicate furnizării fiecărei îngăduințe posibile pe care un tip și -ar putea să -l dorească în cadrul unei notificări de moment (Vegas, cineva?).

Având în vedere acest lucru, este o întrebare puțin că, atunci când Boston a urcat cu fotografiile sale populare înainte și după, în timp ce i -a atribuit succesul aproape complet steroizilor, că cei cu ambiții similare nu ar fi interesați de declarațiile sale de succes peste noapte? De pe această platformă, înarmată cu social media contemporană, Boston a acumulat o respectare a tipului tânăr de generație și a tipului, precum și a femeilor înclinate spre perfecțiune fizică, totuși necunoscută cu dificultatea, precum și sacrificiul necesar pentru realizarea acesteia. Pentru ei, mesajul, „Luați doar steroizi la fel de bine ca și ei să facă totul pentru voi”, s -ar putea să nu fi fost mai dulce. Sigur, ei au înțeles că ar fi nevoie de antrenament în greutate, precum și că ar trebui, cel mai probabil, să -și îmbunătățească un pic planul de dietă, cu toate acestea, mesajul principal comunicat a fost clar – că medicamentele sunt catalizatorul măreției fizice, permițând să facă unul să facă un lucru Mult mai multă dezvoltare într -un an de pregătire decât în cinci ani de efort neasistat.

În mintea unui adolescent sau a unui tânăr de 20 de ani, acesta era aur pur. Nu vă amintiți repercusiunile potențiale. La urma urmei, Boston părea să se descurce mult mai bine ca niciodată la fel de bine ca și el a folosit o tonă de rahat! Nu mă înțelegeți greșit, au fost mult mai mult succesul lui Boston decât promisiunile de mulțumire imediată. Este un tip afabil, aparent sincer, precum și îi spune așa cum este, bine, cel puțin în funcție de propria sa înțelegere. Acestea sunt trăsături admirabile, precum și nicio întrebare nu a contribuit la popularitatea sa. Cu toate acestea, gajul de a descoperi un corp într -o sticlă, a oferit credibilitate cu fotografiile sale înainte și după, a convins o mulțime de că un corp fantastic a fost dezvoltat mai ales cu testosteron, precum și cu Dianabol, mai degrabă decât cu antrenamentul, precum și cu nutriția.

Deși o serie de critici au fost introduse împotriva Bostonului la începutul obiectivului său pe internet pentru a „educa” masele, lucrul care părea să deranjeze membrii mult mai experimentați ai cartierului culturist , pe lângă prioritizarea medicamentelor sale mai presus de toate. Totuși, la fel ca mulți tineri care dețin un entuziasm pentru sport, a început încet să vadă eroarea metodelor sale, precum și într -un timp scurt, opiniile sale au început să se schimbe, precum și există diferența dintre Boston Lloyd, precum și mulți alții care au prezentat informații inexacte. El a vorbit dintr -o locație de ignoranță, mai degrabă decât dintr -o încercare deliberată de a înșela masele. Deși acest lucru nu motivează comportamentul său preliminar, acesta îl face mult mai inteligibil, în special într -o zi, precum și în vârstă, când culturistul normal contează pe web ca o sursă principală de informații; O propunere riscantă, pentru a fi sigur.

După ce a căutat consilier cu surse respectate, precum și cu câțiva ani de mai mulți ani de descoperire sub centura sa, Boston a început să -și recunoască public greșelile din trecut. Nu mai este un susținător al mega-dozării, Boston sfătuiește acum o tehnică mult mai moderată pentru consumul de medicamente, în special în noviceutilizatori. La fel de important, el a trecut încet de la „drogurile sunt totul” setat de minte la un punct de vedere mult mai echilibrat. Cu siguranță, la vârsta de mai puțin de 25 de ani are o metodă lungă de mers, însă cel puțin începe să se distanțeze de sentimentele sale anterioare.

Probleme de înțelegere deoparte, trebuie să oferim scor de credit acolo unde scorul de credit este datorat, precum și mai degrabă sincer, Boston merge pe jos. El este în concordanță cu pregătirea sa, precum și cu planul de dietă, precum și a dezvoltat un fizic destul de respectabil. Cu atât mai mult, el a demonstrat tenacitatea mentală necesară pentru a obține în formă de concurs – o caracteristică de care o mulțime de alții cu calificări mai mari nu au. Desigur, o mulțime de alți tineri au dezvoltat un corp la fel de grozav sau mai bun, cu toate acestea, acest lucru este irelevant. Ideea chiar aici este că Boston nu este doar un teoretician al fotoliului care stă la casă, mâncând chipsuri de cartofi, în timp ce face sugestii de minge ciudate clienților săi doar pentru rahaturi, precum și chicote.

La fel de mare, el este propriul său cobai, testând lucrurile pe sine în efortul de a vedea ce funcționează, precum și ce nu este la fel de bine ca și cum suntem cu adevărat sinceri cu noi înșine, exact cât de mulți dintre noi Cine a bătut Boston pentru că este „iresponsabil” face exact același rahat? Există o mulțime de oameni disponibile, fiind total iresponsabili cu sănătatea lor – folosind doze uriașe, permițându -se să se transforme în grăsimi, sloburi umflate, niciodată nu obțin sânge, folosind bulking -ul „murdar” ca motiv pentru obiceiuri alimentare proaste, fără a lua o singură sănătate preventivă preventivă Și măsura de wellness, precum și pentru a se opri, o mulțime de oameni sunt cu 10-20 de ani mai mari decât Boston-un moment în care cineva este mult mai probabil să întâmpine probleme severe de sănătate și sănătate indusă de droguri.

În realitate, Boston nu este cu mult diferit decât mulți dintre noi – el a avut doar îndrăzneala (unii ar numi -o pe o prostie) pentru a pune tot ceea ce este disponibil pentru publicul larg. Acum, nu sugerez într -o metodă că presupusul ciclu de 13 grame din Boston este oriunde aproape de normă, însă, în afară de acest exemplu singular, el nu a fost nicăieri aproape la fel de extrem în ciclurile ulterioare. Totuși, un lucru este sigur, indiferent dacă îi place sau nu -i place, Boston a făcut mai degrabă un nume pentru el însuși, chiar și până la punctul în care detractorii săi înțeleg ce are.

În calitate de unul care a compus un post anterior centrat în jurul alegerilor proaste ale Bostonului, câțiva dintre voi s -ar putea să vă întrebați de ce am avut modificarea inimii. Înainte de a merge la orice tip de mai departe, să se înțeleagă că sunt doar mai degrabă decât punctele de vedere anterioare ale Bostonului acum așa cum eram atunci. Cu toate acestea, de -a lungul timpului am descoperit că o mulțime de indivizi care critică Bostonul, ideal sau greșit, sunt ipocriți. Aceștia au dat adevărul că a sărit ideal în doze mari, au televizat utilizarea lui către mase, și -au folosit faima YouTube pentru a ademeni tinerii care nu -i respectă să -l angajeze pentru „antrenament”, precum și au condus oamenii rătăciți cu medicamentele sale, indiferent de mentalitate.

În primul rând, îl poți da vina cu adevărat pentru că ai acceptat bani de la oameni care își doresc serviciile sale? Indiferent de nivelul său de competență, ce instructor aspirant va renunța la clienții potențiali chiar din moment ce altcineva poate crede că este necalificat? La 22 de ani, trebuie să fie un vis devenit realitate pentru el, precum și un pas uriaș către independența monetară. Mă întreb exact cât de mulți oameni chiar aici, cu un nivel egal de abilități, ar fi respins o astfel de oportunitate? Presupunerea mea nu este de multe.

În al doilea rând, dacă Boston dorește să ia pericolele legale care includ tencuirea acordului său în jurul YouTube, precum și conturarea fiecărui element al uzului său personal, de ce trebuie să ofere altcineva un rahat? Dacă este pericolul lui să ia. Sunteți complimentar să credeți că a face acest lucru este o prostie, iresponsabilă sau orice altceva, cu toate acestea nu oferă justificare pentru a -l ura pe tip. De unde stau, se pare că opțiunea lui a dat rezultate, cel puțin deocamdată.

În ceea ce privește Bostonul care conduce tânăra generație rătăcită, dă o pauză. Boston este un produs al generației mai tinere de astăzi, nu cauza acestuia! Nu o să stau chiar aici, precum și să afirm că nimeni nu a fost condus de cuvintele sale, deoarece sunt sigur că au existat mult mai mult decât câțiva indivizi naivi care și -au îmbrățișat cârligul preliminar de perspectivă, linia, precum și scufundătorul său . Aceștia pot experimenta chiar probleme de sănătate și sănătate, de atunci, cu toate acestea, să obținem ceva drept – oricine va începe să blocheze o mulțime de medicamente ilegale în corpul lor, fără să se deranjeze să se informeze pe această temă este un mormânt, precum și probabil că ar avea probabil Oricum a sfârșit luând recomandări slabe de la altcineva. Oamenii care încetează să lucreze pentru a afișa obligația personală în astfel de zone fac acest lucru din moment ce din propriile deficiențe psihologice-mentale, nu din moment ce au fost dublate nevinovate de un tânăr în vârstă de 22 de ani pe YouTube.

Personal, descopăr Boston interesant, precum și spre deosebire deO mulțime de alții cu un grad similar de influență, el nu iese ca cunoștință. De asemenea, apreciez că este gata să recunoască atunci când greșește, precum și este un elev avid. Atâta timp cât păstrează aceste caracteristici, cel mai probabil va ajunge să se descurce destul de grozav pentru el însuși, presupunând că anticsul său YouTube nu l -a aterizat în închisoare înainte de a se întâmpla asta.

Leave A Comment

Recommended Posts