de John Connor

Citratul de clomifen (clomid) este un SERM (modulator selectiv al receptorului de estrogen) similar cu tamoxifenul. Clomida este utilizată în general pentru a provoca ovulație la femei prin blocarea estrogenului în țesutul selectiv din organism. Clomid se opune comentariilor nefavorabile ale estrogenilor pe axa ovariană hipotalamică hipotalamică, care îmbunătățește eliberarea LH, precum și FSH.

Recuperare post -ciclu

Mă gândesc la clomid un medicament esențial de vindecare pentru terapia cu ciclul de publicare. La bărbați, impactul clomidelor sunt mult mai pronunțate decât femeile ca un impuls în FSH, precum și LH va provoca o creștere a testosteronului natural. După doar 7 zile de administrare a citratului de clomifen (100 mg zilnic), implică serul în general, precum și niveluri non-SHBG la tineri îmbunătățiți de 100%, precum și 304%, în timp ce la tipul în vârstă, aceste valori îmbunătățite îmbunătățite Cu doar 32%, precum și 8%, similar cu observațiile anterioare, nivelurile de LH, precum și FSH au arătat o creștere considerabilă a reacției la citrat de clomifen peste reacția la placebo.

Clomida este un compus extrem de util la sfârșitul unui ciclu AAS, deoarece testosteronul scade rapid sub nivelurile de bază atunci când steroizii sunt retrași. Această scădere a testosteronului permite apoi impactului cortizolului să facă ravagii asupra mușchiului nou. Individul trece rapid de la un anabolic la o stare catabolică. Din fericire, acest accident poate fi atenuat cu clomid. Clomifen restabilește nivelul tipic de testosteron, precum și îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor la mulți pacienți de sex masculin. De asemenea, clomidul poate fi utilizat pe ciclu pentru a bloca impactul estrogenului în țesutul mamar masculin din acest motiv, reducând la minimum probabilitatea ginecomastiei, cu toate acestea, Nolvadex pare medicamentul favorizat în acest scop. În plus, Clomid acceptă valori cardiovasculare îmbunătățite.

Deci, exact cum maximizăm beneficiile acestui medicament vindecător? În primul rând, trebuie să identificăm timpul de eliberare a AAS. Cu alte cuvinte, exact cât timp va dura ca steroidul să atingă nivelurile de testosteron de bază? Mulți steroizi au o durată publicată în care nu mai cresc testosteronul peste nivelurile naturale, însă aceasta este doar un citat ca durata ciclului, țesutul cicatricial, precum și numeroase mai multe depozite pot prelungi timpii de eliberare a AA -urilor administrate la utilizarea compușilor injectabili. Când este identificată când se utilizează clomid, terapia ar trebui să aibă o durată de aproximativ 4-6 săptămâni. Îmi place să încep cu o doză de 50-100mg zilnic timp de 3 săptămâni, precum și apoi să scad acea doză la 50 mg zilnic în restul terapiei. Vă sugerez să obțineți laboratoare după terapia clomidă pentru a identifica dacă vindecarea a avut succes. Dacă nu, poate fi nevoie de un alt program clomid.

SERM este, precum și reducerea grăsimilor feminine?

Unele femei raportează o reducere a depozitelor de grăsimi de model feminin atunci când folosesc un SER în timpul unui ciclu de steroizi androgeni anabolici, cu toate acestea, dovezi par să fie contrare, potrivit unui studiu de cercetare pe Nolvadex, care a măsurat grăsimea corporală folosind un absorbptiometrie cu raze X cu energie dublă (DXA ) Grăsimea corporală îmbunătățită cu Nolvadex utilizează singur. Este probabil ca grăsimea corporală mai mică observată din cauza administrării de steroizi, nu a SERM de la sine.

Hipogonadism, precum și libido scăzut

În 2012, a fost investigată administrarea clomidelor de 25 mg pentru atenuarea nivelului scăzut de testosteron masculin, precum și pentru funcția sexuală proastă. În esență, cercetătorii au studiat clomida ca tratament pentru hipogonadism. Acest tratament a durat cel puțin 3 luni. Tratamentul cu clomide a avut succes, ceea ce a dus la o creștere de aproximativ două ori a nivelului de testosteron al bărbaților, precum și la îmbunătățiri ale funcției sexuale. Clomidul poate fi gândit la o alegere terapeutică pentru clienții cu deficiență simptomatică de testosteron masculin. Graficul de mai jos oferă rezultatele testosteronului în funcție de vârstă din acest tratament de 25 mg de zi cu zi.

Toți participanții au raportat o îmbunătățire a calității înalte a vieții, deși tipul mai tânăr mult mai mult decât bărbații mai în vârstă. Restaurarea nivelului de testosteron al bărbaților cu clomidă sporește funcția sexuală, precum și o calitate ridicată a vieții.

Efecte secundare

Utilizatorii clomidului au raportat diferite impacturi secundare precum amețeli, probleme de vedere, schimbări emoționale, precum și greață. Personal am avut probleme moderate de viziune în timp ce eram pe clomid, cu toate acestea au plecat când am încetat să mai folosesc medicamentul.

În general, clomidul este un compus destul de fără riscuri atunci când este utilizat la doze sensibile, precum și în estimarea mea este o alegere excelentă pentru vindecarea adecvată a testosteronului, precum și funcția sexuală îmbunătățită.

Referințe:
1. Măsurători ale structurii corpului care utilizează DXA, precum și alte metode la pacienții tratați cu tamoxifen.
2. Vindecarea hipogonadismului persistent de către clomifen la bărbații cu prolactinoame sub tratament agonist dopamină.
3. Impactul citratului de clomifen asupra raportului testosteron/estrogen la hipogonadismul masculin
4. Prolactina bazală, precum și comportamentul gonadotrofinelor, testosteron, androstenedione, estradiol, precum și globulina care leagă hormonii sexuali în timpul stimulării cu clomifen la subiecții cu tulburări spermatogene.
5. Impactul creșterii nivelului endogen de testosteron la tipul impotent cu hipogonadism secundar: studiu dublu orb controlat cu placebo cu citrat de clomifen.
6. Clomifen în tratamentul ginecomastiei adolescente. Studii medicale, precum și endocrine.
7. Douăzeci și cinci de miligrame de citrat de clomifen prezintă un impact pozitiv asupra tratamentului deficienței de testosteron masculin – un studiu potențial.
8. O investigație a tulburărilor vizuale experimentate de clienți pe citratul de clomifen.

Impactul citratului de clomifen asupra raportului testosteron/estrogen la hipogonadismul masculin
Ahmad Shabsigh, Young Kang, Ridwan Shabsign, Mark Gonzalez, Gary Liberson, Harry Fisch, precum și Erik Goluboff, Departamentul de Urologie, NY Presbyterian Medical Center, New York, NY, SUA

Corespondență la Harry Fisch, MD, 944 Park Ave, New York, NY 10020, SUA. Tel: 212-879-0800; Fax: 212-988-1634; E-mail: harryfisch@aol.com

ABSTRACT

Scop. Hipogonadismul simptomatic cu debut tardiv este asociat nu numai cu o scădere a testosteronului seric, cu toate acestea, cu o creștere a estradiolului seric. Aceste modificări endocrine au impact negativ asupra libidoului, funcției sexuale, stării de spirit, comportamentului, masei corpului slab, precum și densității osoase. În prezent, cel mai tipic tratament este terapia testostosteronului exogen. Acest tratament poate fi asociat cu iritația pielii, ginecomastie, tandrețea sfarcurilor, atrofia testiculară, precum și scăderea numărului de spermatozoizi. În acest studiu de cercetare am investigat eficacitatea citratului de clomifen în tratamentul hipogonadismului cu obiectivele creșterii testosteronului seric endogen (T), precum și îmbunătățirea raportului testosteron/estrogen (T/E).

Metode
Cohorta noastră a fost formată din 36 de tip caucazian cu hipogonadism definit ca un nivel de testosteron seric mai mic de 300 ng/dL. Fiecare client a fost tratat cu o doză zilnică de 25 mg citrat de clomifen, precum și a respectat prospectiv. Au fost efectuate analiza de bază, precum și nivelurile serice de testosteron, precum și nivelurile de estradiol.

Rezultate
Vârsta implicată a fost de 39 de ani, precum și implicarea testosteronului de pretratare, precum și nivelurile de estrogen au fost de 247,6 ± 39,8 ng/dL, precum și, respectiv, 32,3 ± 10,9. Până la prima monitorizare la (4-6 săptămâni), nivelul de testosteron implică a crescut la 610,0 ± 178,6 ng/dL (p <0,00001). Mai mult, raportul T/E s -a îmbunătățit de la 8,7 la 14,2 (p <0,001). Nu au fost raportate impacturi secundare de către pacienți. Concluzii Citratul de clomifen cu doză mică este eficient în creșterea nivelului seric de testosteron, precum și la îmbunătățirea raportului testosteron/estadiol la Guy cu hipogonadism. Această terapie reprezintă un alternativ la terapia testosteronului prin stimularea căii de producție endogenă de androgeni. Shabsigh A, Kang Y, Shabsign R, Gonzalez M, Liberson G, Fisch H, precum și Goluboff E. Clomifen citrat impacturi asupra raportului testosteron/estrogen în hipogonadismul masculin. J Sex Med 2005; 2: 716 - 721. Impactul îmbătrânirii în tipul tipic asupra testosteronului biodisponibil, precum și secreția de hormoni luteinizante: reacție la citrat de clomifen Joyce S. Tenover, Alvin M. Matsumoto, Stephen R. Plymate, precum și William J. Bremner Cercetare geriatrică, educație, precum și centru medical, precum și secțiunea de endocrinologie, Centrul Medical al Administrației Profesioniștilor; Centrul de populație pentru studii de cercetare în reproducere; Divizii de gerontologie, precum și medicină geriatrică, precum și endocrinologie, Departamentul de Medicină, Universitatea din Washington Instituția de Medicină Seattle, Washington 98195 Departamentul de Investigații Medicale, Madigan Army Medical Center (S.R.P.) Tacoma, Washington 98431 Adresa cererilor de reimprimări către: Dr. Joyce S. Tenover, Harborview Medical Center (ZA-87), 325 9th Avenue, Seattle, Washington 98104. Nivelurile serice de testosteron (T) în scăderea tipului cu vârsta, în timp ce nivelurile de LH serice, măsurate de RIA, cresc. Pentru a evalua dacă scăderea nivelului seric al t la un tip de îmbătrânire sănătoasă este paralelizat cu o scădere legată de vârstă a fracției biodisponibile de globulină non-Sex care leagă hormonii (SHBG), care este de a identifica dacă există modificări legate de vârstă în Secreția LH sau controlul LH al producției T, am studiat 29 de tineri (în vârstă de 22 de ani - 35 de ani), precum și 26 de vârstnici (în vârstă de 65 de ani - 84 de ani) bărbați sănătoși. Toți tipul au avut un singur probe de sânge aleatorii, precum și 14 tipuri din fiecare grupă de vârstă au suferit o prelevare regulată de sânge timp de 24 de ore, atât înainte, cât și după 7 zile de administrare de citrat de clomifen (CC). Ambele implică niveluri de T serice de 24 de ore în general, precum și T care nu au fost legate de SHBG au fost scăzute la tipul în vârstă, comparativ cu cele din tineri (P <0.05), în timp ce estradiolul, precum și nivelurile SHBG au fost similare la cele 2 grupe de vârstă. FSH seric identificat de RIA, precum și de LH de RIA, precum și de bio -test au fost mai mari la tipul în vârstă, comparativ cu cei din tineri (p <0.05), cu toate acestea, raporturile de bioactivitate LH la imunoreactivitate, precum și frecvența pulsului LH ca W W W W W, precum și globulina care leagă hormonii sexuali în timpul stimulării cu clomifen la subiecții cu tulburări spermatogene. 5. Impactul creșterii nivelului endogen de testosteron la tipul impotent cu hipogonadism secundar: studiu dublu orb controlat cu placebo cu citrat de clomifen. 6. Clomifen în tratamentul ginecomastiei adolescente. Studii medicale, precum și endocrine. 7. Douăzeci și cinci de miligrame de citrat de clomifen prezintă un impact pozitiv asupra tratamentului deficienței de testosteron masculin - un studiu potențial. 8. O investigație a tulburărilor vizuale experimentate de clienți pe citratul de clomifen. Impactul citratului de clomifen asupra raportului testosteron/estrogen la hipogonadismul masculin Ahmad Shabsigh, Young Kang, Ridwan Shabsign, Mark Gonzalez, Gary Liberson, Harry Fisch, precum și Erik Goluboff, Departamentul de Urologie, NY Presbyterian Medical Center, New York, NY, SUA Corespondență la Harry Fisch, MD, 944 Park Ave, New York, NY 10020, SUA. Tel: 212-879-0800; Fax: 212-988-1634; E-mail: harryfisch@aol.com ABSTRACT Scop. Hipogonadismul simptomatic cu debut tardiv este asociat nu numai cu o scădere a testosteronului seric, cu toate acestea, cu o creștere a estradiolului seric. Aceste modificări endocrine au impact negativ asupra libidoului, funcției sexuale, stării de spirit, comportamentului, masei corpului slab, precum și densității osoase. În prezent, cel mai tipic tratament este terapia testostosteronului exogen. Acest tratament poate fi asociat cu iritația pielii, ginecomastie, tandrețea sfarcurilor, atrofia testiculară, precum și scăderea numărului de spermatozoizi. În acest studiu de cercetare am investigat eficacitatea citratului de clomifen în tratamentul hipogonadismului cu obiectivele creșterii testosteronului seric endogen (T), precum și îmbunătățirea raportului testosteron/estrogen (T/E). Metode Cohorta noastră a fost formată din 36 de tip caucazian cu hipogonadism definit ca un nivel de testosteron seric mai mic de 300 ng/dL. Fiecare client a fost tratat cu o doză zilnică de 25 mg citrat de clomifen, precum și a respectat prospectiv. Au fost efectuate analiza de bază, precum și nivelurile serice de testosteron, precum și nivelurile de estradiol. Rezultate Vârsta implicată a fost de 39 de ani, precum și implicarea testosteronului de pretratare, precum și nivelurile de estrogen au fost de 247,6 ± 39,8 ng/dL, precum și, respectiv, 32,3 ± 10,9. Până la prima monitorizare la (4-6 săptămâni), nivelul de testosteron implică a crescut la 610,0 ± 178,6 ng/dL (p <0,00001). Mai mult, raportul T/E s -a îmbunătățit de la 8,7 la 14,2 (p <0,001). Nu au fost raportate impacturi secundare de către pacienți. Concluzii Citratul de clomifen cu doză mică este eficient în creșterea nivelului seric de testosteron, precum și la îmbunătățirea raportului testosteron/estadiol la Guy cu hipogonadism. Această terapie reprezintă un alternativ la terapia testosteronului prin stimularea căii de producție endogenă de androgeni. Shabsigh A, Kang Y, Shabsign R, Gonzalez M, Liberson G, Fisch H, precum și Goluboff E. Clomifen citrat impacturi asupra raportului testosteron/estrogen în hipogonadismul masculin. J Sex Med 2005; 2: 716 - 721. Impactul îmbătrânirii în tipul tipic asupra testosteronului biodisponibil, precum și secreția de hormoni luteinizante: reacție la citrat de clomifen Joyce S. Tenover, Alvin M. Matsumoto, Stephen R. Plymate, precum și William J. Bremner Cercetare geriatrică, educație, precum și centru medical, precum și secțiunea de endocrinologie, Centrul Medical al Administrației Profesioniștilor; Centrul de populație pentru studii de cercetare în reproducere; Divizii de gerontologie, precum și medicină geriatrică, precum și endocrinologie, Departamentul de Medicină, Universitatea din Washington Instituția de Medicină Seattle, Washington 98195 Departamentul de Investigații Medicale, Madigan Army Medical Center (S.R.P.) Tacoma, Washington 98431 Adresa cererilor de reimprimări către: Dr. Joyce S. Tenover, Harborview Medical Center (ZA-87), 325 9th Avenue, Seattle, Washington 98104. Nivelurile serice de testosteron (T) în scăderea tipului cu vârsta, în timp ce nivelurile de LH serice, măsurate de RIA, cresc. Pentru a evalua dacă scăderea nivelului seric al t la un tip de îmbătrânire sănătoasă este paralelizat cu o scădere legată de vârstă a fracției biodisponibile de globulină non-Sex care leagă hormonii (SHBG), care este de a identifica dacă există modificări legate de vârstă în Secreția LH sau controlul LH al producției T, am studiat 29 de tineri (în vârstă de 22 de ani - 35 de ani), precum și 26 de vârstnici (în vârstă de 65 de ani - 84 de ani) bărbați sănătoși. Toți tipul au avut un singur probe de sânge aleatorii, precum și 14 tipuri din fiecare grupă de vârstă au suferit o prelevare regulată de sânge timp de 24 de ore, atât înainte, cât și după 7 zile de administrare de citrat de clomifen (CC). Ambele implică niveluri de T serice de 24 de ore în general, precum și T care nu au fost legate de SHBG au fost scăzute la tipul în vârstă, comparativ cu cele din tineri (P <0.05), în timp ce estradiolul, precum și nivelurile SHBG au fost similare la cele 2 grupe de vârstă. FSH seric identificat de RIA, precum și de LH de RIA, precum și de bio -test au fost mai mari la tipul în vârstă, comparativ cu cei din tineri (p <0.05), cu toate acestea, raporturile de bioactivitate LH la imunoreactivitate, precum și frecvența pulsului LH ca W W W W W

Leave A Comment

Recommended Posts