luna trecută am participat la unele bariere funcționale pentru programul anti -dopaj aleatoriu organizat al UFC. Programul dezvăluit a atras atenția comisioanelor de a specifica, precum și a provinciei, care, deși binevenite schimbările, se confruntă cu legalitățile utilizării informațiilor dobândite private într -un context de reglementare.

MIXEDMARTIALArts.com citează președintele Asociației Comisiilor de Box, Tim Lueckenhoff, după cum urmează:

„„ Aplaud UFC pentru că au recunoscut că cerința de a intensifica, precum și de a lua măsuri. Acum, noi, ca comisioane, cerință să ne dăm seama exact cum gestionăm un concurent care este pozitiv în afara competiției ”

Nick Lembo, președintele comitetului legal al ABC, precum și al politicilor, precum și consilierul juridic al proeminentului New Jersey, precum și consiliul de administrație al atletismului, de asemenea, a cântărit cu respectarea comentariilor cu un nivel de nivel:

„S -ar părea că laboratorul de testare ar putea raporta rezultatele direct în jurisdicția casei concurentului, la Comitetul de bază de date MMA al ABC, precum și la comitetul medical ABC. În calitate de președinte al comitetului juridic al ABC, le -aș reaminti membrilor că orice tip de informații poate fi gândit atunci când are în vedere licențele, precum și deciziile de aprobare. M -aș aștepta ca membrii ABC să se gândească serios la rapoartele rezultatelor pozitive ale laboratoarelor recunoscute atunci când se vor gândi să acorde sau să reînnoiască o licență, să emită acțiuni disciplinare către un licențiat actual sau să aleagă aprobarea unui eveniment viitor. ”

Niciunul dintre aceste comentarii nu depășește obstacolul preliminar de a avea nevoie de consimțământul concurentului cu privire la utilizarea eșantioanelor colectate private în afara procesului oficial de reglementare, cu toate acestea, adevărul că comisioanele iau notificare, precum și strategând exact modul în care ar trebui să utilizeze datele pentru a În plus, interesele de securitate ale sportului sunt o dezvoltare binevenită.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

UFC / USADA dezvăluie „modificări semnificative” ale politicii lor de dopaj după Nate Diaz incidente pe 26 octombrie 2019
Licența MMA a lui Jon Jones și -a reinstalat ștergând calea pentru revenirea la CAGETECMEMBER 11, 2018
Concurentul UFC, Cynthia Calvillo, acceptă suspendarea USADA de 6 luni pentru marijuana încălcare 8, 2018

Leave A Comment

Recommended Posts