În timp ce nu sunt pregătit să pun o etichetă de „satisfacție garantată” pe rulare, să mănânc, să repet – am avut o revelație asociată de satisfacție completă astăzi.

M -am descoperit gustarea după micul dejun, precum și prânzul astăzi, precum și am înțeles că este legat de tensiune. Dar, de asemenea, mi -am dat seama că mesele mele nu erau ceea ce mi -am dorit cu adevărat – erau ceea ce credeam că ar trebui să am.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
Ziua 2 de antrenament la maraton
01:45

Trăi
00:00
08:21
08:01

Sunt mai puțin probabil să mănânc la întâmplare dacă sunt mulțumit de opțiunile mele alimentare (mâncarea intuitivă la cea mai bună). Privind înapoi la vechile mele fotografii de mâncare din ultimul an, văd atât de numeroase gustări aleatorii, precum și supraalimentare din acest motiv.

În timp ce încă încerc să slăbesc, voi încerca, precum și să mă echilibrez să mănânc ceea ce vreau, în timp ce țin minte să stau cu puncte WW pentru câteva săptămâni, precum și să văd exact cum funcționează pentru mine.

Prânz: Am fost un urs flămând în jurul orei prânzului, așa că am înțeles că proteina era o idee grozavă. Am zguduit un ou cu legume. Sunt consumat cu castraveți cel mai bine acum, precum și am avut o grămadă în timp ce gătesc cu hummus. Este unul dintre acele lucruri pe care nu le -am amintit că îmi place?

Pear, pentru că este exact modul în care am modelat:

După muncă, am primit un facial, precum și am sfârșit prin a obține casa foarte târziu. Am făcut o salată mare cu cantități mari de năut. A apărut așa, cam … cu excepția nu pentru că aceasta este o fotografie veche aleatorie pe care am descoperit -o astăzi.

Apoi, am mâncat desert …

Cu toate acestea, nu există încă unt de migdale la TJ! Au declarat că va fi mâine. Când am început să plâng, a trebuit să -i spun lucrătorului, de când mi -am înțepenit degetul de pe ecranul de banane. Nu cred că l -a cumpărat totuși?

Tocmai am descoperit această imagine a unei alergări excelente – 4 mile în 35 de minute! Am nevoie să mă întorc acolo !!! Aceasta este motivația – voi face din acesta noul meu salvator de ecran.

Sper că ați avut cu toții un luni mai puțin nebun decât mine.

Și dacă ați câștigat concursul Magic Bullet To-Go, vă rugăm să reveniți la mine cât mai curând posibil!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts