Încercați o dietă antiinflamatoare: ar putea fi răspunsul la eliminarea durerii dvs. când spun că inflamația, gândurile de articulații dureroase, mușchi, umflarea și pierderea mobilității se referă probabil la minte. Dar știați că cercetările recente arată că inflamația cronică din corpul dvs. poate duce la boli majore, cum ar fi diabetul, bolile de inimă, unele tipuri de cancer și boala Alzheimer, pentru a numi doar câteva?

Cantitatea de inflamație din corpul nostru variază și depinde de situații de mai, cum ar fi nivelul de activitate, cantitatea de somn sau tensiune în viața noastră și chiar de alimentele pe care le consumăm. Acum, ceea ce trebuie să realizați este că aceste elemente sunt acumulate și pe măsură ce nivelurile cresc riscul de boală crește.

Acum, la începutul vieții, aceste niveluri pot fi atât de scăzute încât nici nu ai ști că ai vreo inflamație în corpul tău și asta pentru că corpurile noastre fac o treabă corectă la controlul inflamației cel puțin pentru o perioadă și decât într -o zi te trezești Sus și sunteți în 40 de ani și ceva nu este doar să scrieți și decât să se apară îngrijorarea și vă gândiți la sine ce am făcut, ce am făcut greșit sau ce pot face cel mai bine acum pentru a -mi ajuta sinele.

Ei bine, primul pas este să vă testați nivelurile de proteine C-reactive, va trebui să vă cereți medicului și să solicitați chiar să faceți testul, tot ce trebuie este un eșantion de sânge și decât să vă evaluați nivelurile de către medicul dumneavoastră și Chiar și de către un dietetician înregistrat pentru a vă ajuta să formulați un plan de îngrijire, deoarece dietele noastre pot juca un rol important în realizarea unei sănătăți optime.

Dacă aveți durere din inflamație, puteți alege să luați calea medicală convențională pentru inflamație, cum ar fi, medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), steroizi și chiar chirurgie de înlocuire a articulațiilor în cazuri severe. Vestea bună este că există modalități mult mai naturale de a combate inflamația și nu au efecte secundare nedorite cauzate de multe tratamente medicale comune.

Ceea ce mănânci face toată diferența

Mâncarea pe care o consumăm este o bucată critică a puzzle -ului atunci când se referă la controlul inflamației. Dieta medie americană este formată din grăsimi bogate, zahăr ridicat, o mulțime de carne roșie și o cantitate înspăimântătoare de alimente procesate. Toate acestea sunt susceptibile să crească inflamația, fără să mai vorbim de contribuția la obezitate, încă un vinovat cu inflamator ridicat. Trecerea la un plan de dietă antiinflamator, format din alimente sănătoase, integrale, puteți scădea de fapt inflamația și, la rândul său, ușurați durerea și disconfortul asociat cu aceasta.

Primul pas este evitarea alimentelor procesate, alimentelor bogate în zahăr și alimente de gunoi ori de câte ori este posibil. În schimb, alegeți alimente proaspete, întregi, inclusiv soiuri antiinflamatorii, cum ar fi proteine slabe, fructe și legume. Dar alegeți cu atenție, de fapt, chiar și unele legume și alimente de sănătate preambalate pot funcționa împotriva voastră. Utilizați această listă rapidă a celor mai bune și mai proaste alimente în controlul inflamației:

Alimente antiinflamatorii: Somon Atlantic- (sălbatic) Fructe integrale proaspete, legume legume multicolore Green Teawaterolive Oilleannuts, leguminoase și semințe de semințe cu frunze verzi Legumedate de ovăzuri, în special de turmeric și ghimbir

Alimente pro-inflamatorii: zahăr, din orice alimente procesate de sursă, Fries Friesfast Foodswhite Breadpastaice Creamcheddar Cheesessnack Soils, cum ar fi legume și Cornsoda, cofeină și alcool

Pe lângă aceste modificări dietetice, este recomandat și dvs.:

– Mențineți o greutate sănătoasă – nu există nicio întrebare că încălzirea sănătoasă nu este ușoară acum zile, nici acasă, nici la un restaurant. Dar cel puțin ar trebui să începi să faci aceste trei lucruri. Scădește -ți zaharurile, scade -ți uleiurile hidrogenate și crește -ți aportul zilnic de fibre la 35 de grame, adică o tonă de fibre, dar încearcă, poți să o lovești, poate nu, ideea este să încerci.

– Obțineți un somn mai bun 7 până la 9 ore este obligatoriu pentru o sănătate optimă și singurul lucru pe care mulți oameni nu îl știu că somnul de calitate este esențial pentru controlul inflamației sistemice.

– Desfășurați -vă mult mai des pentru a scădea nivelul de tensiune găsiți timp pentru voi, dimineața, amiaza și noaptea și concentrați -vă pe respirația dvs. și curățați dezordinea în mintea voastră, învățați să rămâneți concentrați pe cele mai esențiale sarcini din viața voastră.

– Exercițiu în mod regulat. Toată lumea mă întreabă întotdeauna care este cel mai bun exercițiu de făcut și tot ce pot spune este să faci ceva ce îți place să faci, având în vedere că îl poți tolera, să tragi 15 până la 20 de minute de 3 ori pe săptămână.

– Cererea de a vă evalua nivelurile CRP „Acest test ușor de sânge este cel mai bun indicator al nivelului de inflamație sistemică din corpul dvs. și starea ta.

Așadar, dacă aveți dureri și veți face un conștient să alegeți să vă ajutați să vă îmbunătățiți mai bine decât.

Efectuarea acestor schimbări în dieta și stilul de viață vă va îmbunătăți cu siguranță sănătatea generală și vă va ajuta la scăderea durerii din inflamație. Daca ti-ar placeaMult mai multe informații despre scăderea inflamației în mod natural și eficient faceți clic pe linkul de mai jos pentru a afla mai multe. www.losethebackpain.com

Pierde durerea de spate acum! Faceți clic aici pentru un raport total gratuit!

Leave A Comment

Recommended Posts