Anul trecut am evidențiat setarea BC că kickboxing -ul profesional, precum și evenimentele Muay Thai nu sunt activate în secțiunea 83 actualizată din Codul penal. Senatorul care a elaborat legislația a răspuns în dezacord cu interpretarea restrânsă a legii de către provincie.

De atunci senatorul Runciman a luat o poziție mai puternică care specifică faptul că interpretarea de către BC a legislației a scris „Sfare logica”. Senatorul, într-o scrisoare scrisă la începutul acestui an la Ministerul Comunității BC, Sport, precum și avansarea culturală, specifică faptul că „sfidează logica că unele competiții de arte marțiale au fost considerate legale în conformitate cu definiția anterioară a boxului, cu toate acestea sunt gândite acum la ilegal sub un sens care permite arte marțiale mixte „.

Acesta este un avans important, deoarece dacă o instanță este solicitată să traducă. 83 din Codul penal în alegerea gamei de puteri provinciale pentru a controla expertul „arte marțiale mixte”, judecătorul președinte poate privi intenția legii.

În mod ideal, acest lucru va fi în timp util guvernul BC să -și revizuiască setarea, precum și să se gândească la legalizarea kickbox -ului expert în provincie. În plus, acest lucru ar trebui să fie convingător în influențarea altor provincii în alegerea gamei puterilor lor în legalizarea sporturilor de luptă experți. Nu toate provinciile sunt de acord cu setarea BC și, cu condiția opiniilor senatorului, o interpretare largă a ceea ce implică „artele marțiale mixte” este probabil justificată.

Am achiziționat o copie completă a scrisorii senatorului Runciman către guvernul BC, care poate fi descoperită aici:

Senator Runciman Scrisoare către David Galbraith

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Drafterul cheltuielilor S-209 nu este de acord cu interpretarea restrânsă a BC a Lawoctober 30, 2013 „Bill S-209”
De ce Pro Kickboxing / Muay Thai sunt ilegale în BC, precum și ce se poate face despre Itoctober 25, 2013 în 2013 „Comisia atletică BC”
Profesionistul Muay Thai, precum și kickboxing -ul vor rămâne ilegal în 26 BCSEPTEMBER, 2013 „Comisia atletică BC” BC ”

Leave A Comment

Recommended Posts