Este 1 mai! Îmi place un nou început, nu -i așa?

Mai întâi aici este alergarea mea preferată, mănâncă și repetă articole din lună
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Cum să te pregătești să alergi. idei pentru ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Podcast recapitulează din 6 august
07:26

Trăi
00:00
08:21
05:34

Alerga:

Ragnar SoCal cu Team Nuun. A fost o explozie!

Mânca:

Cookie -urile și pizza curry thailandeză pe care am avut -o în Tucson

Repeta:

Cum să alerg pe podul Golden Gate și apoi am făcut -o din nou a doua zi la jumătatea RNR San Francisco

Maraton

Mențiune de onoare: ideile mele de jumătate de maraton vlog

Obiectivele mai 2013:

1. Faceți plăcere în toate cursele și evenimentele de călătorie pe care le -am planificat! Viața mea este absurdă în această lună și vreau să mă concentrez pe a mă bucura, nu de a stresa.

2. Lipiți-vă de o gustare după-amiază pre-planificată.

3. Rămâneți pe e -mail – sunt aproape prins!

Program de rulare și călătorie pentru luna mai:

5 mai- OC Marathon <- Duminica aceasta! Înregistrarea este încă deschisă. Există o jumătate și un maraton complet. 15/16 mai - New York pentru un eveniment foodie 18 mai - BTR 50K 20 mai - Nunta fratelui meu 27 mai- Laguna Hills Half Marathon <- Aceasta este în Ziua Memorialului (luni). Este o cursă grozavă de micuță pe care am făcut -o acum 2 ani și m -am bucurat! Începe aproape de un mall local, cu o mulțime de parcări pentru vehicule, astfel încât să fie ușor. Întrebare: Care sunt obiectivele tale pentru mai? În afara acestor evenimente, voi dormi Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Cea mai mare listă a obiectivelor de alergare pentru noul an Cea mai mare listă a obiectivelor de alergare pentru noul an Cea mai mare listă a obiectivelor de alergare pentru 2022. Ghidul de lucru al lucrărilor de anul nou pentru a -ți stabili cele mai bune obiective de alergare! FAVORITE RUNDING FAVORITE RUNDING Trebuie să aveți un echipament de rulare pentru toamnă. Idei pentru a -ți conduce tot ce este mai bun în acest sezon pentru toți alergătorii. În plus, echipamentul meu preferat de rulare Ce să faci dacă cursa ta este anulată din cauza coronavirusului Ce să faci dacă cursa ta este anulată din cauza coronavirusului Cum să pășești Foward și să te antrenezi dacă maratonul tău, jumătate de maraton, 10K, 5K este anulat. Coronavirus și Running Races Group R RUN EASE EAT REPEPET Instagram Q&A - 21 aprilie RUN EASE EAT REPEPET Instagram Q&A - 21 aprilie @Runeatrepeat Instagram Q&A Cum să te motivezi să alergi din nou după un an fără curse și acum în formă, ai vreodată Idei pentru prima jumătate a maratonului și mult mai multe întrebări și întrebări din aprilie Idei pentru prima jumătate a maratonului și mult mai multe întrebări și întrebări din aprilie noi întrebări și răspunsuri. Idei de prima jumătate a maratonului - Ultima clipă înainte de cursă. Citatele mele preferate din cărți și mov Cât timp trebuie să vă antrenați pentru o jumătate de maraton sau maraton complet - Q&A Cât timp trebuie să vă antrenați pentru o jumătate de maraton sau maraton complet - Q&A Întrebări noi de rulare din caseta de poveste Instagram @Runeatrepeat! Astăzi vorbim despre un nou antrenament pentru alergători pentru ⚡ de Sharereaholic.

Leave A Comment

Recommended Posts