Carla Varriale, o cunoscută avocat și partener sportiv la Havkins Rosenfeld Ritzert & Varriale, a scris recent o piesă în revizuirea legii internaționale a statului Michigan despre MMA Fighters și perspectivele lor pentru sindicalizare.

Varriale a început observând că unul dintre motivele sale pentru a scrie articolul este că sportul artelor marțiale mixte este una dintre „pasiunile” ei.

Mai cunoscut pentru un corp impresionant de muncă reprezentând New York Mets în „Cazurile de comportament al fanilor”, Varriale a devenit interesată de MMA acum câțiva ani și chiar a predat o clasă la Universitatea Columbia în urmă cu câțiva ani, care a explorat de ce „New York a fost Singurul stat în care acel sport nu era legal în America de Nord. ”

Avocatul a scris numeroase articole despre MMA pentru alertă de litigii sportive și alte publicații. De -a lungul anilor, calificările sale în scris despre partea legală a sportului s -au maturizat, făcând din ultimul ei articol o lectură convingătoare pentru oricine explorează problemele de muncă în sport.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave A Comment

Recommended Posts