202 – 212, precum și sub menținerea divizării intacte, precum și mai largă
de Joe Pietaro

Poate că a părut doar o formalitate ca un memoriu IFBB din 10 mai 2011. S -a citit:

TO: Toți culturistii masculi din Liga Expert IFBB
De la: IFBB Expert League

Vă rugăm să vă recomandați ca 202-lb, precum și sub clasificare să fie modificată la 212-lb, precum și sub. Această modificare va avea impact la Sacramento Pro pe 5 noiembrie 2011.

Cu toate acestea, la scurt timp, acest lucru poate avea un impact imens asupra viitorului nu numai a clasei mai ușoare, însă și a bărbaților este deschisă. Concurenții care se aflau pe bula de a face 202 pot acum să păstreze un corp mai mare, precum și să meargă încă din cap în cap cu aprecierile Kevin English, precum și David Henry. Când Eduardo Correa, precum și Seth Feroce au dezvăluit că au însemnat să se miște la fel de mult ca clasa deschisă, a fost o relocare înțeleaptă de către IFBB pentru a păstra câteva dintre numele proeminente în 202/212.

De asemenea, acest lucru deschide ușa pentru cineva ca Hidetada Yamagishi, care s -a descurcat destul de bine pentru el în aer liber, cu toate acestea, are o dezvoltare care poate domina ca un concurent 212. În special în spectacolele majore din calendar, statura diminutivă a lui Hide a funcționat împotriva lui. Poate să -l privească să se gândească la această mișcare.

202, precum și mai jos, vor avea în continuare impact la Olympia, cu toate acestea, peisajul va arăta cu totul mare diferit în noiembrie.

Leave A Comment

Recommended Posts