de Matt Weik

Fiind în industria de fitness fizic, încercăm întotdeauna să ne păstrăm sau să ne îmbunătățim fizicul. Un domeniu care se concentrează puternic este sănătatea noastră dentară. Exact câți culturisti sau modele de fitness fizic vedeți cu dinți decolorați sau probleme de sănătate și sănătate dentară? Nu multe. De ce este important pentru tine, chiar dacă nu ești activ în industrie? Întrucât un zâmbet este, în general, unul dintre primele lucruri pe care le privim atunci când ne angajăm cu încă o persoană. Din acest motiv, este extrem de important să se păstreze igiena dentară adecvată. Dar, ați înțeles că antrenamentele dvs. ar putea să vă distrugă sănătatea dentară? Este adevărat, precum și motivele pentru care te pot surprinde.

Protejați -vă sănătatea stomatologică
Cu toții înțelegem beneficiile pentru sănătate și wellness care se reunesc cu exerciții fizice de rutină. Cu toate acestea, studiul de cercetare a arătat că, odată cu exercițiile de rutină, unele impacturi secundare nefavorabile în ceea ce privește sănătatea dentară. Deși nu putem afirma că aceste impacturi apar tuturor, ei ar trebui să fie un lucru la care plătiți o interes strâns.

Înscrierea dinților – Unii indivizi au fost descoperiți pentru a se încleșta sau chiar a -și macina dinții atunci când depun eforturi maxime în sală. Acest lucru poate provoca ravagii pe dinți, declanșându-i să fie utilizat în jos, precum și într-o fractură sau o rupere a situației cele mai grave. Dacă descoperiți toamna în această categorie, gândiți -vă la o gardă subțire de gură similară cu cele utilizate pentru atletism. Acest lucru va pune un strat de securitate între dinții superiori, precum și dinții inferiori, precum și va ajuta la îmbunătățirea sănătății generale.

Gura uscată – indiferent de tipul de exercițiu pe care îl faceți, de orice tip de timp în care lucrați cu strictețe în centrul de fitness, aveți tendința de a respira cu gura. Acest lucru ajută la a permite mai mult oxigen să intre în plămâni, cu toate acestea, acest lucru vă poate face gura mai uscată decât în mod normal. Când gurile noastre sunt uscate, nu putem elimina eficient bacteriile din gura noastră, ceea ce vă poate pune într -un pericol mai mare pentru cariile dinților. În achiziție pentru a preveni acest lucru, este imperativ să beți mai multă apă în timp ce faceți exerciții fizice pe tot parcursul zilei. A rămâne hidratat în general s -a dovedit a fi eficient și în îmbunătățirea multor elemente de sănătate generală și bunăstare.

Băuturi sportive – Mulți se gândesc că băuturile sportive sunt importante pentru a se recupera, precum și pentru a se rehidrata de la antrenamente intense. Deși este adevărat că multe dintre aceste băuturi includ electroliți, majoritatea includ, de asemenea, o cantitate imensă de zahăr, precum și poate provoca de trei ori cantitatea de daune pe dinți în comparație cu o băutură precum soda. În plus, din cauza acidității în băuturile sportive (în principal din acidul citric), acestea sunt mai predispuse la descompunerea, precum și la slăbirea smalțului dinților. În timp ce personal nu sunt un fan al băuturilor sportive în general, dacă alegeți să le luați în ele, asigurați -vă că vă curățați dinții la scurt timp pentru a elimina orice tip de zaharuri rămase sau bacterii care pot rămâne. Cu toate acestea, cea mai bună opțiune este să evitați băutura sportivă împreună, precum și să alegeți apa obișnuită.

Strategii pentru a ajuta la păstrarea sănătății dentare adecvate
Saltarea centrului de fitness pentru a păstra sănătatea și sănătatea dentare adecvate nu este o alegere excelentă – îmi pare rău să -ți reduci motivul pentru a ieși din exerciții fizice. Acestea fiind spuse, există unele produse pe care le puteți aduce cu dvs. în fiecare zi pentru a vă ajuta să vă oferiți cea mai bună posibilitate de a vă păstra, precum și pentru a vă îmbunătăți sănătatea stomatologică.

1. Bea mai multă apă: ar trebui să meargă fără să afirm (așa cum am discutat și mai sus), cu toate acestea, apa potabilă pe tot parcursul zilei va ajuta să vă mențineți gura curată, precum și proaspătă, scăpând de bacteriile din gură.

2. Chew Gum fără zahăr: guma de mestecat este o metodă fantastică pentru a elimina bucățile alimentare care ar fi putut fi lipite între dinți. În plus, guma de mestecat poate stimula producția de salivă care poate spori sănătatea dentară generală.

3. Purtați o periuță de dinți, precum și ață: Nu aș afirma că aceasta este cea mai perfectă situație, cu toate acestea, dacă puteți arunca o periuță de dinți, precum și o sul de ață dentară în geanta de mână sau servietă, aveți capacitatea de a Scapă de orice este blocat în dinți după mese sau pentru a te reîmprospăta la orice tip de moment din timpul zilei.

Tratează -ți sănătatea dentară și sănătatea exact aceeași metodă pe care îți tratezi sănătatea inimii. Cu cât lucrați mai mult la îmbunătățirea ambelor, cu atât veți fi mult mai bine.

Leave A Comment

Recommended Posts