Buna ziua! Călătoria mea uriașă interesantă este … în Alaska, într -o croazieră prințesă. Am fost invitat în această călătorie media de către un reprezentant de la linia de croazieră Princess, precum și am sărit la posibilitatea când a apărut acum câteva luni. DA! Acest lucru este destul de minunat. Așadar, voi face bloguri, precum și voi mânca, precum și voi alerga, precum și voi repeta de undeva pe Oceanul Pacific – valuri dacă mă vedeți!

Să ne întoarcem, precum și să obținem o recapitulare rapidă a zilei mele. A început cu un zbor de 8:00 din aeroportul din regiunea Orange.
Ultimele mele videoclipuri

Test de anticorpi Covid 19
Am luat testul de anticorpi Covid19. Iată exact cum a mers la fel de bine ca și rezultatele!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 19 secunde

Urmatorul
5 minute de alergare încălziți un
05:34

Trăi
00:00
08:21
05:19

Apelurile telefonice din timp timpuriu au nevoie de cafea suplimentară.

Revista Westways din această lună se întâmplă să fie despre croazieră! Citire perfectă a zborului. (Este revista AAA.)

Princess Cruise în Alaska

Din a doua am ajuns la cererea de asigurare pentru bagaje, toată lumea a fost super drăguță, precum și utilă. A fost cineva care aștepta să se folosească pentru a ne pune bagajele, precum și pentru a ne direcționa către autobuz pentru a urca pe navă.

Vorbește despre un spațiu cu vedere! Acest lucru este uimitor. Am avut un mic balcon pentru a ne bucura de toate obiectivele turistice, precum și de sunete. „Noi” în această săptămână de călătorie este mama mea, precum și eu. Sunt încântat să o înnebunesc pentru următoarele 7 zile. precum și să ia mușcături din mâncarea ei. precum și poate fi un pic drăguț de când m -a născut.

În momentul în care ne -am urcat, precum și ne -am pus lucrurile în spațiul în care ne -am foame. Așa că mama mea, la fel de bine, am lovit bufetul pentru o acțiune de prânz.

Apoi ne -am plimbat până la expediere pentru a face cunoștință cu toată lumea. Este nebun exact cât de mare este această locație – la fel de bine ca plutește? Poate cineva să -mi explice asta? Mulțumiri.

Am verificat centrul de fitness, precum și am sfârșit prin modificarea echipamentelor de antrenament, precum și am făcut trei mile post-călătorie pentru a-mi scutura picioarele.

În cele din urmă, a venit timpul să începem sărbătoarea. Înțelegi exact cum fac.

Șampania este pentru sărbătoare … Voiaj. Viaţă. Dragoste. Insert-re-sezon-here.

Am fost aranjat să mă satisfac cu ceilalți scriitori de bloguri pentru cină. Mama, la fel de bine, am fost încântată pentru ocazie. Ne -am dorit cu adevărat o fotografie exterioară, însă vântul era creat. Acesta a fost cel mai bun pe care l -am scos din toată grămada.

Primele lucruri în primul rând, o oră de băutură mixtă la viță de vie.

Apoi, cină la Sabatini … Fotografiile nu ieșeau excelente de la iluminatul slab. Cu toate acestea, mâncarea a fost delicioasă. Oricare ar fi de la pâine până la calamari până la homar … mor.

Dar trebuie să împărtășesc o fotografie cu legendarul meu desert – ciocolată Tiramisu. Ah-mazing. În plus, am furat câteva din desertul mamei mele de când a declarat că este plină. Nu sunt niciodată la fel de bine pentru desert! Vreodată.

Urmărește -mă pe Instagram, precum și pe Facebook pentru a -mi inspecta aventurile așa cum se întâmplă. De asemenea, voi inspecta, blogging, precum și voi împărtăși călătoria mea la sfârșitul zilei.

Vă mulțumim că ați respectat alături! ca tine mult! xoxo

Întrebare: Ați fost vreodată la fel de plin să aveți desert? Cum este asta?

Eu niciodata.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați cu acestea:

10 cele mai bune poze din Boston Marathon Weekend Ziua 1

10 cele mai bune poze din Boston Marathon Weekend Ziua 1

Recapitularea weekend -ului Boston Marathon. Distracție de la Boston Marathon Expo, mâncare, linie de suprafață, rulată, precum și hotel. Cursa Baa 5k, precum și întâlnirea

Simțiți -vă pregătit vs. a fi pregătit pentru cursa dvs.

Simțiți -vă pregătit vs. a fi pregătit pentru cursa dvs.

Numnber 1 lucru de care trebuie să țineți contMinere la jumătatea ta maraton sau maraton complet. Sfat de antrenament de cursă de ultimă oră pentru

Sfaturi de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță

Sfaturi de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță

Sfaturi de călătorie de la San Francisco. Confesiuni de călătorie din vacanța mea de vară, precum și locații preferate în San Francisco California

Ambalare pentru Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Ambalare pentru Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Ambalarea pentru vinul de rulare Disney, precum și pentru a lua jumătate de weekend în weekend -ul cursei maratonului. Ce ambalez pentru a rula cursa de 13,1 mile

Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon

Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon

RNR Las Vegas Sfaturi de călătorie pe jumătate maraton. Ce să mănânci poze de hotel din Casino din Paris, precum și cele mai bune mâncare, precum și cocktail -uri. rapid tr

Alergând pe Marco Island Florida 2021

Alergând pe Marco Island Florida 2021

Unde să alergi pe Insula Marco Florida. Sfaturi de alergare pentru călătorii, precum și excursii de vară pe plajă. Blog Florida Run și

⚡ de Sharereaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts