de Matt Weik

În aceste zile, cea mai mare tendință pe rețeaua socială sunt fotografiile – mai exact, selfie -urile. În timp ce personal, cred că este în afara gestionării, precum și absolut narcisiste, pentru fiecare lor. Nu vă puteți conecta la Facebook, Twitter, Instagram sau orice platformă de rețea socială pe care o utilizați fără să vedeți fotografii tencuite oriunde, cu persoane, în general, ideale ideale în fața ochilor, lăsând nimic imaginației. În mod normal, puteți prinde o toaletă în fundal, deoarece, din anumite motive, există o obsesie cu selfie -urile din camera de duș (care este într -adevăr destul de dezgustătoare). Aceasta pare a fi metoda pe care piața de fitness fizică este în aceste zile. Cu toate acestea, femeile sunt cel mai probabil câteva dintre cele mai grave atunci când se referă la selfie -uri. Nu este mult mai mult, „Cum arată machiajul meu astăzi?” Sau, „Îți place rochia mea?” Acum este „consultați țâțele mele false, precum și fundul în acest bikini de dentar pe care îl port.” Este absolut degradant, precum și supărarea să se bucure că femeile nu mai au o valoare de sine fără aceste tipuri de imagini.

Este un lucru să obțineți tratamentul chirurgical plastic, cu toate acestea, modificarea corpului dvs. doar prin „editarea” imaginilor despre tine crește o sprânceană. Ce încerci să dovedești? Tratamentul chirurgical plastic este în cea mai mare parte un lucru pe termen lung (cu excepția cazului în care aveți probleme, precum și cerințele care trebuie eliminate). Pentru a obține un bust mai mare, femeile merg sub cuțit pentru a -și îmbunătăți sânii. Dacă experimentează dintr -un fund de clătite, merg sub cuțit pentru a obține implanturi pentru a le face excelente, precum și rotund. buze subtiri? Nicio problemă, le vom trage la fel de bine, precum și ai apărut ca o rață în cel mai scurt timp! Cu toate acestea, să nu -i lăsăm pe băieți. Fără viței? Obțineți implanturi. Ținând cont de o grăsime abdominală, mergeți mai departe, precum și obțineți lipo, precum și în timp ce sunteți acolo, nu nu reușiți să le amintiți să le introduceți pe absuri false pentru a vă asigura că veți face rockin în timpul anului de șase pachete. Sunt de acord cu toate intervențiile chirurgicale de acolo? Nu. Cu toate acestea, cel puțin ceea ce vezi dacă primești. Dacă vedeți fotografia lor pe internet, precum și le satisfaceți în persoană, acestea arată cel puțin la fel. Cu Adobe Physicques, ceea ce vedeți pe rețelele de socializare de mai multe ori decât nu este dramatic diferit de ceea ce ați vedea în viața autentică.

Când cred despre selfie -urile din epoca de astăzi, nu pot ajuta totuși să cred despre compunerea pe mașini și oglinzi de camioane – „obiectele în oglindă sunt mai bune decât apar”. Când, în realitate, dacă ar fi să vă produceți propria etichetă pentru postările selfie pe piața de fitness fizic, trebuie să afirme ceva de genul acesta … „Nimic în oglindă nu este așa cum apare”. Deoarece nu este. Intrați în lumea noua vârstă a editării digitale. Mult mai precis, lumea Adobe-unde poți lua un tip de patru sute de kilograme, precum și să-l transformi într-un Adonis grecesc folosind un scut făcut din cele mai grele abdominale pe care orice individ le-a văzut vreodată în minute. Nu mă credeți? Accesați YouTube, precum și navigați pentru „Photoshop Body”, precum și veți descoperi tone de videoclipuri care vă arată exact cât de simplu este să manipulați imagini, precum și să transformați duds în știfturi. Apoi vine realitatea extremă. În timp ce utilizați o aplicație software precum Adobe (Photoshop) poate ajuta o persoană să arate mult mai atrăgătoare, adevărul este că atunci când ieșiți în afara web -ului din întreaga lume, precum și închideți ușa din față pentru a face față lumii autentice, sunteți Încă un ticălos gras.

Sigur, vă puteți face medicul în poze pentru a produce abs-uri mult mai definite, picioare mai mari, având în vedere că nu le antrenați, brațele care fac ca personajele de benzi desenate să pară minuscule, precum și un v-vărgit care face ca mijlocul tău să pară mai subțire decât Gâtul tău creion. Te va ajuta să fii recunoscut. Heck, este posibil să obțineți chiar și un serviciu din acesta dacă sunteți un instructor de fitness pe Internet sau dacă sunteți sponsorizat de o afacere suplimentară pentru a le ajuta să ofere produse prin utilizarea imaginii. Este totul minunat, mult mai multă putere pentru tine, dacă vrei să fii un duș. Între timp, există persoane disponibile care își antrenează sferele pentru a arăta ca acele imagini cu tine pe contul tău de Instagram, atunci când sunt în realitate, nu există nicio metodă posibilă că pot arăta așa, cu excepția cazului în care se află la o băutură mixtă cu medicamente grele, care o mulțime de centru de fitness Șobolanii, precum și războinicii de weekend nu ar încerca să atingă.

Mai multe vești slabe pentru dependenții de selfie-stick. Studiile efectuate recent arată că indivizii care iau în mod regulat, precum și publică selfie -uri pot experimenta din tulburări mentale. În plus, mulți dintre acești indivizi pot suferi de dependență de exerciții fizice, pe lângă posibilitatea unei tulburări alimentare. Am publicat un studiu de cercetare asupra dependenței de exerciții fizice, precum și câteva dintre trăsăturile descoperite la cei care iau selfie -uri legate de tulburare. Iluzia oferită publicului fizicilor care au fost atinși, precum și îmbunătățirea este slabă pentru publicul larg care se străduiește să -și imite PR -ulInfluencer de fitness fizic al rețelei sociale. De asemenea, acest lucru îi pune în pericol de dependență de exerciții fizice, precum și tulburări alimentare, în efortul de a obține un corp similar cu ceea ce sunt utilizate pentru a vedea pe ecranele sau telefoanele computerului lor.

Editarea digitală a imaginilor ucide pe piață, precum și să -i ofere un ochi negru – ca și cum ar avea nevoie de orice tip de asistență mult mai mare în acel departament. Cine ar crede ceva care vine de pe piață dacă oamenii ar înțelege că este o iluzie? Da, culturismul în general este o iluzie într -o anumită măsură din cauza uleiului, precum și a bronzării cu care un concurent merge pentru a intra sub acele lumini strălucitoare, precum și pentru a -și arăta munca (sau ea) dificilă în centrul de fitness, precum și în bucătărie . Acestea fiind spuse, cine ar depinde vreodată de tine dacă ar fi descoperit că nu ești altceva decât un fizic Adobe? Un fals. O fraudă. Lumea, după cum înțelegeți, se va prăbuși în jurul vostru atunci când veți fi expus. S -a produs înainte, precum și se întâmplă mult mai des chiar aici până târziu. Nu credeți că veți scăpa de asta. Este posibil să nu apară astăzi, cu toate acestea, în cele din urmă, veți fi supus, precum și chemat. Atunci de ce să vă pericolați ocupația, precum și să faceți evidența asupra unor fotografii editate? Nu merita. Puneți jos adobul, precum și ridicați greutățile, precum și mâncarea curată. Fă -o modul ideal. Respectă călătoria, precum și online, stilul de viață. Acesta va face mult mai satisfăcător atunci când continuați să vedeți rezultate în oglindă, fără a fi nevoie să utilizați toată editarea digitală. Nu mai minți pe tine, precum și pe adepții tăi. Rulați -vă serviciul (vânzarea corpului dvs. pentru câștig monetar) cu integritate, deoarece numele dvs. este în noroi, este dificil să -l curățați.

Leave A Comment

Recommended Posts