de Matt Weik

Nu toată lumea iese din pântece cu o lingură de argint în mână. Pentru majoritatea dintre noi, trebuie să ne zgâriem, să ghemuim, precum și să luptăm pentru orice ne dorim în viață. Cu toate acestea, unii oameni se așteaptă ca lucrurile să le fie înmânate, precum și atunci când nu sunt, este vina lumii în ochii lor – nu ale lor. Acești oameni privesc în oglindă, precum și sunt nemulțumiți de ceea ce văd. Nu sunt încântați de locul în care sunt în viață. Numeroși dintre ei nu înțeleg ce să facă. Toți avem opțiuni de făcut cu viața noastră. De asemenea, dacă doriți să vă îmbunătățiți viața, veți avea nevoie să vă modificați situația.

Nu mai stai cu învinși
„Oh, Doamne, Matt, ești un astfel de bătăuș!” Simplu acolo, Frank. Dacă ați făcut încălcări în acest sens, cel mai probabil sunteți cel mai probabil persoana care ar trebui să citească cel mai mult acest scurt articol. Ascultă, dacă stai cu oameni săraci, cum crezi că va arăta viața ta? Dacă doriți să vă îmbunătățiți viața, aveți nevoie să actualizați oamenii cu care vă înconjurați. Când stai cu învinși, ei nu doresc să ai o viață excelentă. Ei doresc să rămâi, precum și să rămâi la nivelul lor, deoarece sunt mulțumiți, precum și nu doresc să muncească dificil pentru a -și modifica circumstanțele sau pentru a -și îmbunătăți viața. Misery îi place compania.

Găsiți -vă niște prieteni noi, precum și puneți laolaltă un nou cerc plin de oameni pe care aspirați să fie. oameni din care puteți descoperi la fel de bine ca și cine vă va forța să vă îmbunătățiți viața sau vă vor elimina din propriul cerc.

Schimbă -ți mentalitatea
Metoda pe care credeți că vă poate îmbunătăți viața (sau vă poate face să toamna într -o spirală descendentă). Dacă paharul este un tip de persoană pe jumătate gol, trebuie să începeți să luați un punct de vedere diferit asupra vieții. Este posibil să nu fiți cea mai inteligentă persoană – cu toate acestea sunteți pregătit să muncești din greu, să înveți, precum și să te îmbunătățești. Este posibil să nu fiți cea mai frumoasă persoană – cu toate acestea sunteți pregătiți să lucrați la lucrările la centrul de fitness, precum și să vă modificați comportamentele nutriționale. Este posibil să nu fiți cea mai de succes persoană – cu toate acestea sunteți pregătit să vă puneți în muncă, precum și să vă modificați situația.

Doar modificându -ți mentalitatea de la „Nu sunt în stare să fac asta” la „Cum pot face asta” este un pas mare în cea mai bună direcție. Nu te mai vinde din cauza discuției de sine nefavorabile. Dacă vă puteți modifica să credeți de la care nu puteți sau exact cum pot, veți modifica în totalitate procesul dvs. de crezut, precum și mentalitatea.

Viața este despre alegeri
80% dintre milionari sunt făcuți de sine. Acest lucru lasă doar 20%, care au fost furnizate acea lingură de argint de către mamă, precum și tata (sau o generație anterioară care a lăsat bani pentru ei). Acum, nu voi merge pe calea de a vorbi despre bani, precum și dacă vă implică sau nu ceva, cu toate acestea, persoanele care cuprind că 80% au avut unele decizii dificile de luat. Crezi că toate au fost crescute într -o gospodărie care avea bani? Nu. De fapt, numeroase dintre ele au fost incredibil de sărace. Ei au făcut opțiunea de a -și modifica circumstanțele, precum și de a -și îmbunătăți viața. Ei înțeleg exact cum se simte, precum și pare să crească sărac. De asemenea, acest sentiment este ceea ce i -a inspirat să afirme că nu vor să mai simtă niciodată această metodă. Este vorba despre alegeri.

Succesul tău personal este în propriile tale mâini. Nu este în mâinile părinților tăi. Nu este în mâinile managerului sau a angajatorului tău. Este în a ta. Nimeni nu ia decizii pentru tine. Deci, dacă ești nemulțumit, fă ceva în acest sens. Modificați circumstanța dvs., precum și nivelul.

Nu toată lumea are finalul înalt de a merge la facultate, precum și de a-și continua educația. Acest lucru nu implică faptul că nu veți avea niciodată succes, nu veți avea un cadru executiv cu o companie, faceți o tonă de bani sau chiar începeți propria afacere. În lumea de astăzi, aveți practic orice aveți cerinți în mână – un smartphone. Un smartphone astăzi este cel mai puternic gadget pe care îl puteți deține. Poți face orice din el. Orice doriți sau cerință este la îndemână. În ceea ce privește formarea sarcinilor sau descoperirea de noi abilități de pe site -uri precum YouTube sau Skillshare.com sunt incredibil de puternice, precum și smartphone -ul dvs. poate fi vehiculul.

Succesul nu este ceva ce poate fi dat. Nimeni nu o va înmâna. Ar trebui câștigat cu o muncă dificilă. Sigur, câștigarea loteriei poate modifica numeroase situații, precum și situații. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, sunteți banca pe unul dintr -o serie de numeroase milioane de posibilități de a se întâmpla. Ați avea o probabilitate mai mare de a fi născut cu degete sau degetele de la picioare, sufocare neintenționată în pat, având quintuplete în mod natural sau ucis de artificii. Moralul poveștii, nu vă bancați să aveți noroc. Fii pregătit să -ți lucrezi la acordul pentru orice vrei în viață.Nu mai stai pe spate, precum și să privești pe toți ceilalți să te plimbi pe tine pentru a ajunge la visele lor în timp ce ești lăsat să stai acolo plângând în colț, crezând că viața nu este corectă. Ia taxa din viața ta. Preia comanda viitorului tău. Modificați -vă situația … Îmbunătățiți -vă viața!

Leave A Comment

Recommended Posts