Utilizarea de marijuana de către sportivi MMA autorizați este din nou în știre, acum, după ce se raportează că Nevada specifică compensația atletică a crescut pragul de testare a metaboliților de marijuana de la 50 ng/ml la 150 ng/ml. Această relocare este în conformitate cu politicile actuale ale Agenției Anti Doping Mondiale care au îmbrățișat 150ng/ml comună începând cu 11 mai 2013. Această modificare a politicii, în timp ce este posibil o reflectare a vremurilor, nu face nimic pentru a elimina penalizările pentru sportivii care testează pozitiv. Produce doar un prag de testare mai mare pentru un rezultat care nu reușește.

Interdicția de marijuana produce o dispută pentru combatanții care li se prescriu marijuana medicală. Chiar dacă întrerupeți marijuana dvs. utilizează cu câteva zile înainte de concurență, astfel încât nu sunteți sub influența medicamentului, în timp ce susțineți, puteți înceta să mai lucrați la testul de medicamente.

Dacă sunteți un individ de marijuana medicinal, precum și nu doriți să conduceți legislația, care este cel mai sigur program de acțiune? În afară de întreruperea consumului de droguri, achiziționarea unei scutire de utilizare terapeutică este o cale care merită explorată. Aceasta este o alegere care ar trebui să fie oferită în funcție de legislațiile din jurisdicția de licențiere particulară.

Am adresat comisarului atletic al BC, care confirmă faptul că Tue este pentru marijuana „ar fi privit atunci când este adus, precum și tratat în mod privat”. De asemenea, comisarul Manitoba a verificat această posibilitate recomandând „dacă un concurent satisface comunul pentru un terapeutic, utilizați scutirea, atunci nu am nicio problemă cu aceasta.” Mai jos este defalcarea cadrului pentru ce este posibil un marjuana. Ar trebui să rețineți că nimic din acest scurt articol nu sugerează că combatanții ar trebui să fie activați să se confrunte cu intoxicații, mai degrabă verific doar un tratament care echilibrează drepturile combatanților care sunt prescriși în mod legal marijuana împotriva cerinței de reglementare pentru a avea grijă de siguranța combatantă .

BC adoptă cerințele WADA cu privire la dopaj cu secțiunea 21 (2) din citirea regulamentului BC după cum urmează:

„Pentru funcția acestui regulament, lista agenției mondiale anti-dopare a substanțelor interzise, precum și tehnicile se aplică ca fiind schimbate din când în când”

Listarea actuală a substanțelor interzise WADA include canabinoizi. Interesant este că acestea sunt interzise doar „în competiție” în loc de comună „în afara competiției” mai largă, care interzice în mod direct utilizarea substanțelor specifice în orice tip de timp.

Respectarea acestei distincții este o provocare dacă o persoană de marijuana medicală se întrerupe utilizează înainte de concurență, deoarece testele de urină comune de pe piață Căutări pentru existența metaboliților de marijuana care pot fi detectate la numeroase zile după utilizarea întreruptă. Acest lucru este posibil chiar și cu standardele WADA, precum și cu standardele mai ridicate ale NSAC. După cum este ilustrat de experiența Nick Diaz Marijuana, cuvântul combatant pe care l -au întrerupt, îl utilizează înainte de concurență, poate să nu fie adecvat pentru a obține un test eșuat.

Serviciul cu marijuana medicală este exact la fel ca toate substanțele interzise, solicitând pentru o terapeză de utilizare. Cerințele WADA pentru achiziționarea unui TUE sunt următoarele:

Cele patru cerințe care ar trebui să fie îndeplinite înainte de a fi prezentate un TUE sunt prezentate
În întreaga lume comună pentru Tues:
1. „Sportivul ar experimenta o deficiență considerabilă asupra sănătății și sănătății dacă
compusul interzis sau tehnica interzisă trebuiau reținute în
Programul de tratare a unei afecțiuni medicale acute sau cronice. ” (Articol
4.1 a. din întreaga lume comună pentru Tues.)

2. „Utilizarea terapeutică a compusului interzis sau interzis
Metoda nu ar crea o îmbunătățire suplimentară a performanței
în afară de cea care poate fi anticipată printr -o revenire la o specificație a
Sănătate normală și bunăstare respectând tratamentul unui medical autentic
condiție.

3. „Nu există o alternativă terapeutică sensibilă la utilizarea utilizării
în caz contrar, compusul interzis sau metoda interzisă. ” (Articolul 4.1
C din întreaga lume comună pentru Tues.)

4. „Necesitatea utilizării compusului altfel interzis sau
Tehnica interzisă nu poate fi o consecință, integral sau parțial, a
Utilizarea anterioară non-terapeutică a oricărui tip de compus din interzis
Listă.” (Articolul 4.1 d. Din întreaga lume comună pentru Tues.)

Cu Fundația de probă medicală corespunzătoare, nu există niciun motiv pentru care Tue nu poate fi dat pentru marijuana medicinală. Căutarea unui TUE este cel mai sigur program de acțiune pentru a oferi o marijuana medicală care utilizează claritatea combatantă cu privire la faptul dacă utilizarea continuă va conduce cerințele de compensare atletică. Am ajuns la Nevada să specific comisarul atletic Ketih Kizer, care sfătuiește în mod sensibil combatanții „să nu mintă la compensația cu privire la orice tip de utilizare adecvată a medicamentelor”. La fel ca în cazul în care un TUE nu este GIVen pentru a face pasul util al „renunță la fumatul de fumat”.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Cannabis for Fighters Partea 2 – Terapeutic Utilizați scutiri Marea 23, 2021
De ce testul de marijuana al lui Diego Brandao poate duce la o lecție în Triple Jeopardyjanuary 16, 2016in „Doping”
Primul Cannabis Tue dat de o Comisie Atletică a Statelor Unite ale Americii 26, 2021 Cu 1 comentariu

Leave A Comment

Recommended Posts