Jeremy M. Evans, creatorul, precum și avocatul de administrare la California Sports Avocat® – o firmă care reprezintă divertisment, media, precum și clientela sportivă, va oferi o prezentare CLE intitulată Titlu: E Sport: Diferențele dintre divertismentul la domiciliu, precum și realizarea sportului pentru CLE Companion, o afacere de inovare legală care modifică piața CLE, oferind o metodă accesibilă, precum și simplă pentru avocații să -și satisfacă CLE -ul CLE cerinţă.

Evans, un avocat premiat, precum și lider de cartier cu sediul în Los Angeles, va prezenta programul în mod live-stream pe 18 iulie 2019 la 12 Midday PT. Participanții pot indica însoțitorul CLE. Discuția va fi oferită la cerere ulterior.

Prezentarea se va concentra pe povestea lui Turner „TFUE” Tenney, un jucător proeminent eSports, care a fost reprezentat de Faze Clan, o organizație de sport, precum și de rețeaua de materiale digitale, sociale, precum și de streaming. Ca parte a relației, Faze Clan ar lua o parte din ofertele de aprobare ale Tenney, precum și câștiguri din competiții de pe Twitch (deținute de Amazon/AMZN), care nu pare mult diferită de designul companiei sportive pentru un sportiv sau un divertisment pentru casă Companie precum WME/Endeavour sau CAA pentru divertisment, mass -media, precum și talent sportiv.

„Preocuparea este ce orientări se aplică Tenney, precum și Clanului Faze?” a declarat Evans. „Tenney este un sportiv, un animator sau un influencer în spațiul mass -media? Tenney sunt toate cele trei denumiri într -una în conformitate cu legea? Accentul va fi pus pe California, deoarece Golden Specify este locul în care acest autor este licențiat la Legea metodelor, însă, de asemenea, din moment ce California, precum New York, specifică are legislații robuste, precum și politici pentru domeniul larg, precum și termenul de reprezentare a abilităților, care Include diverse acte legislative pentru divertisment, mass -media, precum și persoane sportive, precum și firme de companie (agenții, precum și avocați etc.) în spațiu. ”

Evans deține un Master of Legislations (LL.M) în divertisment, mass -media, precum și legislație sportivă de la Instituția de Drept a Universității Pepperdine, un medic Juris (J.D.) de la Thomas Jefferson Instituția de Drept, un licențiat în arte (B.A.) în politică în politică Știință cu accentul în politica americană de la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA), precum și în prezent este un candidat al Master of Company Administration (M.B.A.) la Școala Companiei Pepperdine Graziadio. Varietatea clientului său, de la ton de bani 500 de afaceri până la sportivi, animatori, modele, televiziune, precum și producători de film, studiouri, divertisment, media, precum și companii sportive în proprietate contractuală, intelectuală, formare, distribuție, negociere, precum și de tranzacționare chestiuni.

Înainte de deschiderea avocatului sportiv din California, Evans a lucrat ca funcționar de legislație absolventă la Curtea Excepțională din California, recomandând ofițerii judiciari în legislația civilă, precum și în legislația penală, precum și în problemele de mișcare. Înainte de Școala de Legislație, a lucrat în contabilitate, precum și finanțare pentru cea mai bună firmă de litigii numai pentru afaceri din lume, Quinn Emanuel Uquhart și Sullivan LLP, în Los Angeles. De asemenea, el a lucrat ca asistent legislativ, precum și reprezentant de teren în California, specifică legiuitorul, precum și continuă să lucreze atât la campanii regionale, cât și la campanii naționale.

Kristin Davidson, creatorul, precum și directorul executiv al CLE Companion, a declarat că Evans este un lider recunoscut în domeniul legislației sportive, ale cărui perspective de ultimă oră sunt respectate în mod obișnuit.

„Pentru a avea Jeremy să fie disponibili, precum și să vorbească pe un subiect emergent, cum ar fi acesta este mai degrabă o lovitură de stat pentru CLE Companion”, a declarat Davidson. „El are multe de oferit, în special acelor avocați care se gândesc să se extindă pe arena eSports.”

Obiectivul CLE Companion este să înceapă zilnic cu o declarație obiectivă ușoară: „Pentru a fi cea mai ușoară, multe resurse accesibile, precum și totale pentru a -ți totaliza MCLE online.” Cu o multitudine de oferte atât în ​​flux online, cât și în formate la cerere, intenția CLE Companion este de a „stabili barul pentru continuarea educației juridice în toate domeniile de practică”.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave A Comment

Recommended Posts