acesta nu este „brunch”, deoarece simt că brunch se întâmplă atunci când ai un mic dejun târziu/prânz devreme. Dar, am avut micul dejun tipic și apoi mi -am dorit ouă pentru prânz.

M -am ridicat: ceapă, ardei gras, ciuperci, salsa și un pic de spanac cu bătăi de ou pentru acest amestec. Servit cu o tortilla WW pentru scopul.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Sugestie de rulare rămâneți sănătoși în timpul focarului Covid19
Sugestie de rulare pentru a rămâne sănătos în timpul focarului de coronavirus. Poți alerga și ieși afară în timpul șederii la comanda de acasă? Iată un pointer care să te ajute să eviți să -ți atingi fața …

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 2 minute, 25 de secunde

Urmatorul
Achiever înalt – Recenzie bună de carte ascultă
06:12

Trăi
00:00
08:21
02:25

Nu este de mirare că a fost servit cu un avocado? Urăsc să fiu atât de previzibil, dar îmi place să mănânc acestea!

În această după -amiază am achiziționat o nouă granola și a trebuit să o încerc cel mai bine. Aceasta este o fotografie de fișier pentru că eram prea ocupat să mănânc pentru a face o poză.

Cina a fost scoasă. După ce Ben a ajuns acasă, am mers pe Perros și când ne -am gândit la cină, era ora 20:00! Am ales un vechi favorit – Quesadilla cu brânză. Chiar am primit -o pentru nostalgie. Aceasta a fost întotdeauna achiziția mea dintr -un loc local de burger când eram copii.

Achiziția mea la Taco Bell a fost un burrito de fasole și brânză și o achiziție de pintos și brânză. Cred că spune ceva ce nu am cumpărat în mod natural lucruri cu carne în ele, dar nu a fost o alegere etică sau nutrițională, ci doar preferința mea de gust.

Cumpărături sănătoase – Ieri la Costco, doamna din spatele meu a spus: „Mănânci sănătos!” Când mi -a văzut lotul alimentar. Apoi, a continuat să întrebe specific despre ciupercile mele și alte mâncăruri.

Îmi place să vorbesc mâncare cu cineva, așa că am discutat, desigur? Dar, m -a făcut să mă simt ciudat că cineva mă judecă (bun sau rău) pe baza alegerilor mele alimentare. Acest lucru nu are niciun sens pentru că mi -am expus toată viața și alegerile alimentare aici, dar cred că mă gândesc la asta altfel?

Întrebare: Cineva (străin sau familie/prieteni) spune lucruri despre alegerile dvs. alimentare? Cum reacționezi?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave A Comment

Recommended Posts