Studiul de cercetare canadian descoperă mușchii atrofii Botox, departe de locul de injecție
De Sarah McGinnis

Dr. Walter Herzog, deține o sticlă de Botox în laboratorul său de la Universitatea din Calgary, joi, 2 decembrie 2010. Herzog a finalizat un nou studiu de cercetare care arată că, de -a lungul timpului, toxina botulinică a utilizat rezultă în slăbiciunea în masă musculară, atrofie ca pierdere a țesutului contractil în mușchii neinjectați cu deplasare cu deplasare de la locul de injecție.

CALGARY – Botox poate fi utilizat pentru a ajuta netezirea ridurilor, precum și pentru a oferi copiilor o paralizie cerebrală mai mult să gestioneze mai mult mușchii lor, cu toate acestea, injecțiile în sine ar putea fi responsabile pentru declanșarea slăbiciunii în masă musculară în întregul corp, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Calgary.

Un studiu de cercetare care va fi în curând publicat în Journal of Biomechanics a descoperit că la șase luni după ce i -au fost oferiți iepuri de toxină botulinică A, au suferit pierderi de masă musculară, precum și atrofie.

Și aceste efecte secundare nu s-au limitat la locul în care a fost injectat Botox, a declarat Rafael Fortuna, un stagiar de master kinesiologie, precum și autorul principal al lucrării.

„Botox nu pare să rămână pe un site extrem de specific. Poate afecta mușchii departe de un loc de injecție ”, a declarat Fortuna.

Lucrarea profesorului de kinesiologie Walter Herzog a arătat anterior mușchii care înconjoară o injecție de botox, de asemenea, pot fi afectate negativ de tratament.

Dar acest ultim studiu de cercetare pe care l -a supravegheat arată mușchii care lucrează în mod normal în altă parte a corpului poate pierde, de asemenea, masa de masă musculară, precum și integritatea structurală.

Botox este utilizat în mod obișnuit ca tratament cosmetic. De exemplu, medicamentul este utilizat pentru a paraliza mușchii mici în acord pentru a reduce aspectul ridurilor.

De asemenea, este utilizat pentru tratamentul copiilor cu paralizie cerebrală.

Nervii care trimit semnale către o masă musculară specifică care îl declanșează pentru a rămâne încleștat sunt blocate de Botox, oferind pacientului mai mult gestionarea peste membre, a declarat Herzog.

Copilul lui Mezaun Evin, Shari, în vârstă de 21 de ani, a primit Botox cu 10 ani în urmă pentru a -și ajuta relaxarea coatelor, care au fost întotdeauna încordate în sus.

„Pentru ea, a fost diferența dintre a -și pune hainele peste brațe sau nu”, a declarat Evin, director executiv asociat pentru Asociația Palsiei Cerebrale din Alberta.

Seria a trei injecții Botox a fost departe de o „soluție rapidă” pentru paralizia cerebrală a lui Shari, a declarat Evin. Aceasta a permis fizioterapeuților să lucreze cu copilul ei la exerciții cu acești mușchi „spastici” pentru a încerca să -și îmbunătățească permanent mobilitatea.

Evin nu a fost surprins de rezultatele studiului de cercetare care evidențiază posibilele preocupări pentru tratamentele Botox, cu toate acestea, a menționat că pentru mulți pacienți cu paralizie cerebrală, medicamentul rămâne una dintre ultimele lor alternative.

Atât Herzog, cât și Fortuna sunt de acord că utilizarea Botox pentru paralizia cerebrală ar trebui să continue, cu toate acestea, consecințele de lungă durată trebuie să fie evaluate înainte de administrarea tratamentului.

„Dacă aș avea un copil cu paralizie cerebrală, l -aș folosi absolut dacă aș fi convins de medici că, da, aceasta ar fi o aplicație excelentă de tratament”, a declarat Herzog.

„În același timp, nu l -aș folosi niciodată ca cosmetic. Nu aș fi niciodată de acord cu asta. Este o otravă care intră în corpul tău. ”

Leave A Comment

Recommended Posts