Liga Națională de Fotbal a anunțat astăzi disciplina a trei jucători pentru încălcarea protocoalelor NFL-NFLPA Covid-19 dezvoltate în comun.

Antonio Brown și Mike Edwards, de la Tampa Bay, au fost suspendați fără plată pentru următoarele trei jocuri. Agentul total gratuit John Franklin III, dacă este semnat de un club, este de asemenea neeligibil să joace în următoarele trei jocuri. Toți cei trei jucători au acceptat disciplina și au renunțat la cel mai bun apel. Suspensiile sunt eficiente imediat.

NFLPA a reprezentat cei trei jucători în timpul unei revizuiri comune NFL-NFLPA cu privire la afirmațiile recente conform cărora jucătorii și-au prezentat greșit statutul de vaccinare în cadrul protocoalelor NFL-NFLPA Covid-19. Această revizuire a susținut aceste acuzații și a constatat că cei trei jucători au încălcat protocoalele.

NFL și NFLPA au declarat într -o declarație comună: „Sănătatea și siguranța jucătorilor și a personalului este prioritatea noastră. Protocoalele au fost dezvoltate în comun cu experții noștri respectivi pentru a garanta că practicăm și jucăm fotbal cât mai sigur posibil în timpul pandemiei în curs. NFL-NFLPA își consolidează în comun angajamentul și subliniază în plus semnificația respectării stricte la protocoale pentru a proteja bunăstarea tuturor celor asociați cu NFL. ”

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave A Comment

Recommended Posts