de Anders JP Eskilsson

Mă strâng cu oameni pentru a ajunge la bara congestionată. Pe de altă parte, muzica de acasă cu adevărat puternică este explozivă în fundal, precum și lumina reflectoarelor multicolore clipesc în jurul locului. În cele din urmă, mi -am atins obiectivul. Barmanul mă salută cu: „Bună! Cu ce te pot ajuta? ” „Un ceai de pe Long Island Iced, vă rog”, răspund. “Sigur! Nicio problemă, să vină! ” Cred mult mai bine din comanda mea, „Nu, nu, așteptați. Faceți din ea o lovitură de Jägermeister. Nu, nu face trei! ” După câteva băuturi, fotografii, ore târzii la club, fără niciun fel de mâncare deloc – doar alcool – în cele din urmă obțineți un taxi, precum și mâner pentru a vă duce casa la apartamentul tău întunecat. Îndrăznindu -se pe picioare grele, în cele din urmă te culci pe pat, precum și toamna adormit aproape imediat.

Ceasul de alarmă țipă: bzzz! Bzzz! Bzzz! Ca răspuns, efectuați perna peste capul prezent în timp ce recunoașteți că vă bucurați de o mahmureală … din nou! Se simte ca un tren se grăbește cu capul la fiecare a 10 -a secundă. „Oh, trebuie să…” Descoperiți că alergați la baie, luând o băutură amestecată cu proteine din zer. Privind în jos la vasul de toaletă, precum și deodată, obținerea flashback -urilor de la culorile de la ieri – diferența este că acum provine de la burtă, precum și nu de la club

Ei bine, înapoi în pat încercând din nou să dormi, însă ești pe jumătate treaz cu greață, precum și amețeli. Sunt zece ore până când te descurci pentru a -ți muta fundul din pat. Pe picioarele nepăsătoare, ajungeți în zona bucătăriei, precum și, în sfârșit, obțineți 30 de grame de proteine dintr -un shake din zer, vitamine, precum și minerale, plus ulei de pește pentru a ajunge din nou la un tip de echilibru. Unii au fost chiar aici înainte, în versiuni mai grele sau mai ușoare – și, din păcate, unii vor fi din nou aici. Poate pentru a 114 -a oară când te întrebi – a meritat?

De -a lungul anilor, am verificat îngrijorările cu privire la alcool, precum și la antrenament de nenumărate ori. Exact cum afectează alcoolul pentru antrenamentul meu? Exact cât pot bea fără să sufere de antrenament? Sunt săraci săraci pentru rezultatele antrenamentului meu? Ei bine, avem multe soluții diferite la aceste întrebări.

Acest articol va examina preocupările mentale, precum și disciplinare, precum și câteva dintre impacturile fizice ale consumului de alcool. Este scris în principal pentru cei care urmăresc să se confrunte cu culturismul, au început antrenamentul în urmă cu puțin timp și/sau pentru cei care caută perfecțiunea în masă musculară.

Unii spun: „Ei bine, 2 până la 3 beri nu sunt o problemă atunci când lucrați în fiecare săptămână”, precum și voi paria că au dreptate, însă nu toată lumea poate bea doar câteva beri, precum și apoi mergeți acasă . Culturistii sunt personalități excentrice; „Toți sau nimic”. Acesta este motivul pentru care consumul de alcool poate fi o problemă, în special pe termen lung.

Există motive pentru care NFL, NBA, precum și NHL, compun alcoolul, precum și tutunul interzic contractele cu mulți jucători. Ei doresc ca membrii echipei lor să -și atingă potențialul, precum și să fie cei mai buni. Desigur, sunt implicați bani uriași, precum și nimeni nu poate respinge că funcționează. Jucătorii obțin rezultate mult mai bune parțial din cauza acestor contracte.

În alte sporturi precum MMA, puteți să vă întrebați în cazul în care luptători precum campionul mondial al UFC Welterweight Georges St. Pierre sau campionul de greutate grea, Cain Velasquez, ar fi dacă au băut, precum și s -ar despărți dificil în timpul pregătirii pentru luptele viitoare.

În opinia mea, nu există nicio diferență atunci când vine vorba de un culturist competitiv atunci când dorește să lupte sau să decidă să alunge un obiectiv fizic.

Toată lumea trebuie să se elibereze uneori

Nu mă înțelegeți greșit aici, sunt de acord că petrecerea face parte din viață, cu toate acestea, atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor, poate strica mentalitatea culturismului. Am înțeles că puteți utiliza acest autocontrol în alte părți sau faze sau secțiuni ale vieții, ca în muncă sau studiu.

Alegerea mentalității înainte de alcool va dezvolta atât stima de sine, cât și autocontrol care vă poate conforma restul vieții. Culturismul este un mod de viață, precum și un mod de viață care este adaptabil la alte domenii ale vieții. Unii oameni folosesc autocontrolul învățat din toți anii în centrul de fitness, precum și mai târziu pentru a converti această mentalitate în antreprenoriat de succes.

Curți de culturism

Mulți oameni cunoscuți de culturism au declarat că Chris Cormier este un exemplu despre modul în care petrecerea poate răni cariera cuiva, precum și acesta este motivul pentru care nu a ajuns mai departe în clasamentul de top al IFBB. Chris Cormier a fost extrem de dotat din punct de vedere genetic, însă nu a avut ceea ce a avut de 6 ori domnul Olympia Dorian Yates, mentalitatea războinică, pregătindu-se pentru război de fiecare dată când se pregătea să se confrunte pe o scenă pro.

Un alt nume pe scară largă pe piață este fostul culturist Craig Titus. Dacă și -ar fi jucat cărțile corect în timp ce el a susținut, ar fi putut fi un concurent de top pentru titlul de domnul Olympia. El a avut cu adevăratAcea prospectivă, precum și un corp cu aspect cvasi, al unui Jay Cutler.

În schimb, Titus a selectat modul de viață nebunesc, inclusiv abuzuri grele de droguri de agrement. Nu aș fi surprins dacă ar fi fost diagnosticat clinic ca psihopat. Diagnosticat sau nu, Titus și -a lăsat potențialul să se piardă în spatele culturismului. La sfârșitul modului său excentric de viață, Titus, precum și soțul său, Kelly Ryan, au fost acuzați de uciderea asistentului lor, Melissa James, în 2005. Titus îndeplinește în prezent 21 – 55 de ani de închisoare, în timp ce Kelly a fost condamnată la doi mandate consecutive de 6-17 ani de închisoare.
Probleme medicale.

Ultimul lucru pe care îl ceri atunci când sunteți pe suc este încordarea suplimentară la rinichi, precum și la ficat. Acesta este, de asemenea, un motiv minunat pentru a sta departe de tot alcoolul. De asemenea, există problema banilor! Un ciclu minunat poate fi cu adevărat costisitor, precum și are nevoie de concentrarea dvs. deplină, precum și de determinare. Un alt lucru de preocupat este toate caloriile inutile care provin atât din bere, cât și din lichior.

O altă problemă importantă la care să ne gândim este respectarea studiului de cercetare care a dovedit științific că consumul de alcool, precum și suferința de atârnări s -a dovedit a scădea nivelurile naturale de testosteron! Potrivit: Ylikahri, M. Huttunen, M. Härkönen, U. Seuderling, S. Onikki, S.-L. Karonen, H. Adlercreutz „Valori cu testosteron cu plasmă scăzută la Guy în timpul mahmureală” Journal of Steroid Biochimie, volumul 5, Problema 7, (noiembrie 1974), paginile 655-658

Cuvinte finale vă pot garanta că nu vă veți realiza niciodată potențialul de vârf dacă sărbătoriți mai greu decât vă antrenați. În loc să ajungi să fii unul dintre Jersey Shore, rămâne fidel obiectivelor tale. Doar că nu poți avea tortul tău, precum și să -l mănânci.

Luați în considerare consumul de alcool în timp ce intenționați să vă îndepliniți obiectivele – precum și exact modul în care toți banii cheltuiți pe mâncare, precum și suplimentele sunt parțial spălate doar pentru a vă simți trântiți timp de câteva ore, cu o mahmureală.

www.risingmuscle.com

Leave A Comment

Recommended Posts